Xiaomi: 100 εκατ. smartphone για το 2018

Η Κινέζικη κατασκευάστρια εταιρεία Xiaomi στοχεύει σε αποστολές περισσότερων από 100 εκατομμυρίων smartphones για το επόμενο έτος, μετά από μια αύξηση 70% σε τριμηνιαία βάση, σύμφωνα με τον ιδρυτή και διευθύνων σύμβουλό της εταιρείας Lei Jun.

Η κινεζική εταιρεία διέθεσε 23,16 εκατομμύρια στο δεύτερο τρίμηνο του 2017. Ο αριθμός διάθεσης ήταν αυξημένος κατά 70% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, το οποίο ήταν επίσης πολύ υψηλό σε σχέση με προηγούμενα τρίμηνα, δήλωσε ο Lei στο Πεκίνο.Xiaomi

Η Xiaomi φέρεται να ανέκτησε μεγαλύτερη ορμή ανάπτυξης μετά από δύο χρόνια “προσαρμογών”αφού η εταιρεία αντιμετώπιζε σοβαρούς περιορισμούς στην παραγωγή, δήλωσε ο Lei. Ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει συναντήσει ποτέ η Xiaomi από την ίδρυσή της, αλλά οι αποστολές προϊόντων το προηγούμενο τρίμηνο δείχνουν ότι η παραγωγική ικανότητα της εταιρείας βελτιώνεται σταδιακά, πρόσθεσε.

Η εταιρεία αναπτύσσει επίσης πολύ φιλόδοξα σχέδια για των δραστηριοτήτων της τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Εκτός από τα βασικά διαδικτυακά α πωλήσεων της εταιρείας στην , η Xiaomi έχει ανοίξει 123 καταστήματα στη χώρα μέχρι στιγμής.

Σε διεθνές επίπεδο, τα έσοδα από την ινδική αγορά αυξήθηκαν κατά 328% το πρώτο εξάμηνο του 2017 σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Το μερίδιο αγοράς της εταιρείας στην Ινδία φέρεται να ανέβηκε στην δεύτερη θέση. Η Ινδονησία, η Ρωσία και η Ουκρανία είναι επίσης βασικές αγορές στο εξωτερικό για τη Xiaomi, σύμφωνα με τον Lei.

Ο Lei πρόσθεσε ότι η εταιρεία θα προσλάβει πάνω από 1.000 άτομα προσωπικό για την έρευνα και την ανάπτυξη το επόμενο έτος.

Τα της ερευνητικής εταιρείας IDC έδειξαν ότι η Xiaomi διέθεσε συνολικά 9,3 εκατομμύρια συσκευές μόνο στην Κίνα το πρώτο τρίμηνο του 2017, χτυπώντας ένα μερίδιο αγοράς της τάξης του 9%. Η εταιρεία με αυτό το ποσοστό καταλαμβάνει επάξια την πέμπτη θέση πίσω από τις εταιρείες Huawei, Oppo, Vivo και Apple.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).