Microsoft SQL Server 2017 για Linux το 1o Release Candidate

Microsoft SQL Server 2017: Η Microsoft κυκλοφόρησε χθες 17 Ιουλίου το πρώτο σχεδόν τελικό δημόσιο Candidate του SQL Server 2017.

Ο SQL Server 2017 θα είναι η πρώτη έκδοση της βάσης δεδομένων του Microsoft SQL Server που θα τρέχει σε Linux και σε Windows Server. Οι αξιωματούχοι της Microsoft δήλωσαν ότι αναμένουν ότι ο SQL Server 2017 θα είναι διαθέσιμος για όλους κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι.Microsoft SQL Server 2017

Μέχρι σήμερα, η Microsoft κυκλοφόρησε επτά κοινοτικές προεπισκοπήσεις (Community Technology Previews) του SQL Server 2017.

Η εταιρεία χρησιμοποίησε την τεχνολογία Microsoft Research “Drawbridge” για να φέρει τον SQL Server στο Linux. Η τεχνολογία Drawbridge είναι μια προσαρμογή του Library OS , στο οποίο εργάζεται η Microsoft Research εδώ και αρκετά χρόνια.
Είναι μια μορφή virtualization ειδική για sandboxing εφαρμογών. Η τεχνολογία Drawbridge διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στο να φτάσει το Bash shell στα Windows 10.

Αυτή η έκδοση του SQL Server (Microsoft SQL Server 2017), εκτός από την υποστήριξη στην πλατφόρμα του Linux, θα παρέχει επίσης γραφική επεξεργασία δεδομένων, προσαρμοστική επεξεργασία ερωτημάτων και ενσωμάτωση της Python για προηγμένες αναλύσεις, όπως δήλωσαν οι προγραμματιστές της Microsoft.

Ο Microsoft SQL Server 2017 Release Candidate 1, προσθέτει τον SQL Server στην ενσωμάτωση του Linux Active Directory, επιπέδου ς (TLS) για δεδομένων, περισσότερες λειτουργίες στο SQL Server Analysis Services, και SQL Server Integration Services σε Linux και Windows Server.

Ο νέος SQL Server 2017 της Microsoft, μπορεί να εγκατασταθεί στο Red Hat Enterprise Linux, το Ubuntu Linux, το SUSE Linux Enterprise Server, και Linux Docker containers σε Linux, Windows ή MacOS μαζί με τον Windows Server.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).