Αμερικανική εταιρεία θα εμφυτεύσει μικροτσίπ στους υπαλλήλους της

Η εταιρεία Three Square Market (32M) με έδρα το Ουισκόνσιν, θα γίνει η πρώτη εταιρεία των ΗΠΑ που θα εμφυτεύσει μικροτσίπ RFID στα χέρια των εργαζομένων της.

μικροτσίπ

Η απόφαση δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ακροβατική επίδειξη προς τα μέσα ενημέρωσης, ενορχηστρωμένη από την 32M σε συνεργασία με την BioHax, μια σουηδική εταιρείαπου παρέχει βιο-φιλικά εμφυτεύσιμα RFID μικροτσίπ.

Η 32M δραστηριοποιείται σε αυτόματες μηχανές με τρόφιμα και σνακς και πρόσφατα πρόσθεσε την δυνατότητα χειρισμού με εμφυτεύσιμα μικροτσίπ RFID, επιτρέποντας στον καθένα να πληρώσει για τα τρόφιμα απλά κουνώντας το χέρι του κοντά σε μία από τις τους.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σχετικά: “Για να δείξουμε ότι τα εμφυτεύματα RFID είναι ασφαλή, η εταιρεία θα παρέχει δωρεάν τα RFID εμφυτεύματα σε όλους τους εργαζομένους κατά τη διάρκεια ενός «τσιπ πάρτυ» την 1η Αυγούστου. Η εμφύτευση θα είναι προαιρετική”.

Εκτός από το όφελος από τη χρήση αγοράς τροφίμων από τα μηχανήματα, η 32M και η BioHax λένε ότι το τσιπ έχει δευτερεύοντα οφέλη, όπως το άνοιγμα των θυρών ς, ενεργοποίηση φωτοτυπικών μηχανημάτων γραφείου, αυτόματη σύνδεση με υπολογιστές, ξεκλείδωμα τηλεφώνων, ακόμη και την αποθήκευση κρίσιμων πληροφοριών ιατρικής / υγείας.

Η 32M ελπίζει με το κόλπο της, θα συγκεντρώσει αρκετή προσοχή των μέσων ενημέρωσης, έτσι ώστε άλλες εταιρείες θα εξετάσουν τα οφέλη των εμφυτευμάτων στους εργαζόμενους.

Το όφελος για την 32M θα είναι ότι μόλις οι εταιρείες υιοθετήσουν τα εμφυτεύματα RFID – για οποιονδήποτε άλλο λόγο – θα είναι σε θέση να ωθήσει τα RFID-προσβάσιμα μηχανήματά της στα γραφεία των εταιριών αυτών.

Τα εμφυτεύματα RFID λειτουργούν με τεχνολογία ίδια με την NFC (Near-Field Communications) που χρησιμοποιείται από τη σημερινές ανέπαφων πληρωμών. Το τσιπ RFID εμφυτεύεται μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη κάτω από το δέρμα. Η διαρκεί δευτερόλεπτα, και η αντίδραση του σώματος ποικίλλει από άτομο σε άτομο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).