Red Hat Enterprise Linux 7.4 έτοιμο για κατέβασμα

Η κορυφαία κατασκευάστρια λειτουργικού συστήματος ανοιχτού κώδικα, Red Hat, Inc., ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της τέταρτης έκδοσης του (RHEL) Σειρά 7.

red

Εννέα μήνες μετά την προηγούμενη έκδοση, το Red Hat Enterprise Linux 7.4 είναι έτοιμο για κατέβασμα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Red Hat Inc.

Το κορυφαίο Linux λειτουργικό, χρησιμοποιεί το RPM (Red Hat Package Manager) του συστήματος διαχείρισης πακέτων, που υιοθετήθηκε από πολλές GNU / διανομές Linux, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών SUSE Linux Enterprise, Oracle Enterprise Linux, και πολλά άλλα.

Η τελευταία έκδοση είναι εξοπλισμένη με μια σειρά από νέες βελτιώσεις ασφάλειας, βελτιώσεις στην απόδοση, και νέες δυνατότητες αυτοματοποίησης, παρέχοντας τους διαχειριστές του συστήματος μεγαλύτερο έλεγχο για το πώς ορισμένοι χρήστες χρησιμοποιούν συσκευές plug-and-play, δυνατότητες ανανεωμένου ελέγχου ώστε να είναι ευκολότερο για διαχειριστές συστημάτων να φιλτράρουν τα καταγραφής συμβάντων, καθώς και να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες από κρίσιμα γεγονότα ή να ερμηνεύσουν ένα τεράστιο κατεβατό εγγραφών.

Επιπλέον υλοποιούνται νέες λειτουργίες, για παράδειγμα η υποστήριξη για το Elastic Network Adapter (ENA) για τις Amazon Web Services (AWS), ενσωματωμένη υποστήριξη για SELinux και OverlayFS, υποστήριξη για το πακέτο layering με rpm-ostree, και Preview of LiveFS, ένα νέο σύστημα αρχείων που επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν πακέτα και ενημερώσεις χωρίς επανεκκίνηση του λειτουργικού συστήματος.

To Red Hat Enterprise Linux 7.4 φέρνει επίσης ένα Technology Preview του Red Hat Enterprise Linux System Roles για να επιτρέψει στους χρήστες να δημιουργήσουν αυτοματοποιημένες ροές εργασιών μέσω του αυτοματοποιημένου Ansible, καθώς και για να παρέχει μια κοινή διεπαφή διαχείρισης σε όλες τις σημαντικές εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Red Hat Enterprise Linux.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).