YouTube για IOS και Android με νέες λειτουργίες

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία μιας νέας δυνατότητας κοινής χρήσης στην εφαρμογής YouTube για κινητά λειτουργικά συστήματα iOS και Android.

Η νέα νέα καρτέλα “Κοινόχρηστα” του YouTube ήταν διαθέσιμη στο παρελθόν μόνο για τους χρήστες στον Καναδά αλλά σύντομα επεκτάθηκε στην υπόλοιπη Βόρεια Αμερική.

Από σήμερα είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες που έχουν εγκαταστήσει στο κινητό τους την εφαρμογή YouTube για συσκευές iOS και Android.YouTube

“Πειραματιζόμαστε από πέρυσι για να βρούμε ένα καλύτερο τρόπο να μοιραζόμαστε βίντεο στο YοuTube. Χάρη σε όλα τα σχόλιά σας, κάναμε κάποιες βελτιώσεις και τώρα είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε αυτή τη νέα λειτουργία κοινής χρήσης σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως”, δήλωσε ο Benoît de Boursetty , Διευθυντής προϊόντων του YοuTube.

Κατεβάστε την ενημερωμένη εφαρμογή στην πλατφόρμα που σας ενδιαφέρει από τα παρακάτω links:

Η νέα λειτουργία κοινής χρήσης βίντεο σάς επιτρέπει να μοιράζεστε άμεσα βίντεο με την οικογένεια και τους φίλους σας στο YouTube, αλλά όπως φαίνεται μπορείτε επίσης να λαμβάνετε και βίντεο από άλλους, να συνομιλείτε για αυτά, να απαντάτε με άλλο βίντεο ή να προσκαλείτε άλλους να συμμετάσχουν στη συζήτηση.

Η Google θέλει να πιστεύει ότι η νέα καρτέλα “Κοινόχρηστα” (ή Shared στα Αγγλικά) της πιο πρόσφατης εφαρμογής YοuTube, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη για όλους τους χρήστες iOS και Android, θα κάνει την κοινή χρήση βίντεο πολύ πιο γρήγορη, ευκολότερη και φυσικά πολύ πιο διασκεδαστική στην κινητή συσκευή σας, , phablet ή .

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, θα μπορείτε επίσης να συνεχίσετε να μοιράζεστε βίντεο με τους φίλους σας και μέσω άλλων εφαρμογών στην κινητή σας συσκευή, αν και η νέα εφαρμογή του YοuTube θα σας επιτρέπει να δημιουργείτε ομάδες και να μοιράζεστε τα αγαπημένα σας βίντεο με τους φίλους σας, απευθείας από τη νέα καρτέλα Κοινόχρηστα ή Shared.

Δείτε το παρακάτω βίντεο παρουσίασης που δημοσίευσε η εταιρεία

https://www.youtube.com/watch?v=feBF_IY-HI8

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).