Η Microsoft επανασχεδιάζει το Outlook.com

Η Microsoft έχει αρχίσει να αναπτύσσει ένα νέο Outlook.com beta σήμερα. Είναι ένα beta web-μόνο που ενεργοποιείται μέσω της εντολής “try the beta” (δοκιμάστε το beta) στο Outlook.com, και θα πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους τους μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

outlook

Αυτό είναι η τρίτη κατά σειρά σχεδίαση του Outlook.com από το 2012. Η Microsoft ενημερώνει ότι ο νέος σχεδιασμός του Outlook.com θα φέρει βελτιωμένη προβολή συζήτησης, και την ικανότητα να διαβάζετε και να επισυνάψετε αρχεία πολύ πιο γρήγορα.

Η νέα διεπαφή βρίσκεται στην κορυφή των εισερχομένων τώρα, και όχι στο πλάι. Το νέο περιβάλλον του Outlook.com θα κάνει προεπισκόπηση αρχείων και φωτογραφιών στη λίστα σας, καθιστώντας πιο άμεση την προεπισκόπιση σε ένα συγκεκριμένο με συνημμένα. Η Microsoft έχει επίσης κάνει πιο εύκολη την να βρείτε ανθρώπους μέσα στα εισερχόμενά σας, με την χαρακτηρισμό ατόμων ως αγαπημένων.

Το Outlook.com beta περιλαμβάνει δημοφιλείς εικόνες GIF και emojis που μπορούν να εισαχθούν σε ηλεκτρονικού υ μαζί με μια διεπαφή αναζήτησης για αναζήτησή τους.

Η Microsoft σχεδιάζει να προσθέσει τα νέα χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων για το calendar του Outlook.com. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην beta έκδοση μέσω του link, και υπάρχει επίσης ένας διακόπτης που σας επιτρέπει να επιστρέψετε στην κανονική έκδοση του Outlook.com αν δεν σας αρέσει. Η Microsoft ζητάει την γνώμη σας σχετικά με όλα τα χαρακτηριστικά.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).