Ophcrack LiveCD ν3.7.0 Windows password cracker

Ophcrack : To Ophcrack Windows password cracker είναι το καλύτερο δωρεάν εργαλείο για την ανάκτηση κωδικών στα Windows. Το Ophcrack είναι αρκετά γρήγορο και εύκολο στη χρήση ακόμα και για ένα αρχάριο.

Ophcrack LiveCD

Το Ophcrack ν3.7.0, έρχεται σε μορφή LiveCD και είναι απλά ο καλύτερος τρόπος για να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows. Το LiveCD απαιτεί φυσικά μια κάποια προετοιμασία που θα περιγράψουμε παρακάτω.

Το Opchrack μπορεί να ανακαλύψει τους κωδικούς πρόσβασης των Windows 8 (τόσο σε τοπικό όσο και από λογαριασμούς της Microsoft), των Windows 7, και Windows XP.

Το ποσοστό επιτυχίας της εφαρμογής φτάνει τα 99,9%, ενώ σε λειτουργικά όπως τα Windows XP, η ανεύρεση του κωδικού πρόσβασης είναι θέμα δευτερολέπτων.

Κάθε κωδικός με 14-χαρακτήρες και κάτω που χρησιμοποιεί οποιοδήποτε συνδυασμό αριθμών, μικρά και κεφαλαία τα είναι crackable.
Η μέθοδος με το Ophcrack LiveCD δεν απαιτεί κάποια εγκατάσταση.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Ophcrack LiveCD

Για να ξεκινήσετε, επισκεφθείτε τη σελίδα λήψης του Ophcrack και κάντε κλικ στο κουμπί Download Ophcrack LiveCD.

Στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε το που χρησιμοποιείτε (XP, Vista, 7 και Windows 8). Μην κολλήσετε στην ophcrack LiveCD (without tables) απλά κατεβάστε το σωστό ISO για το λειτουργικό σας σύστημα.

Ένα αρχείο ISO περιέχει όλα όσα πρέπει να γράψετε σε ένα DVD ή σε ένα USB stick. To Ophcrack LiveCD ISO περιέχει το SliTaz (μια διανομή Linux), το λογισμικό Ophcrack, και άλλα που απαιτούνται για να ανακτήσετε τους κωδικούς πρόσβασης που επιθυμείτε.

Το Ophcrack LiveCD είναι εντελώς αυτοματοποιημένο, έτσι θα είναι αρκετά εύκολο για σας ακόμα και αν δεν έχετε καμία απολύτως εμπειρία με το Linux.

Μετά τη λήψη του Ophcrack ISO, θα πρέπει να επιλέξετε αν περάσετε το Ophcrack σε ένα δίσκο (DVD), ή σε κάποιο USB.

Δημιουργήστε ένα bootable DVD ή USB και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Αν χρησιμοποιήσετε το Universal-USB-Installer για να περάσετε το LiveCD σε USB, μην ξεχάσετε να επιλέξετε το “Ophcrack” από τη λίστα των λειτουργικών και εργαλείων που περιέχει η εφαρμογή.

Αφού έχετε το εργαλείο έτοιμο στα χέρια σας, ξεκινήστε τον υπολογιστή που έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης με το USB ή το DVD που περιέχει το LiveCD.

To Ophcrack θα εντοπίσει τους χρήστες του συστήματος των Windows και να ξεκινήσει να “σπάει” τους κωδικούς πρόσβασης. Η διαδικασία είναι αυτόματη – συνήθως δεν πρέπει να επιλέξετε ή να πληκτρολογήσετε τίποτα. Όταν τελειώσει οι κωδικοί πρόσβασης που βρέθηκαν στο σύστημα σας, θα αναγράφουν στην οθόνη σας.

Αφαιρέστε τη μονάδα δίσκου ή το USB, και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στα Windows με τον κωδικό σας

Μόλις καταφέρετε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στα Windows, αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας με κάποιον που θα θυμάστε και στη συνέχεια να δημιουργήσετε μια δισκέτα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης.

Σημείωση:

Μερικά προγράμματα antivirus δίνουν false alarms για ένα ή δύο από τα δύο αρχεία που περιλαμβάνονται στο Ophcrack που τα αναγνωρίζουν σαν Trojan ή άλλου είδους κακόβουλο λογισμικό. Το samdump.dll και το pwservice.exe. Και τα δύο αυτά αρχεία αποτελούν μέρος ενός προγράμματος ανοιχτού κώδικα που ονομάζεται pwdump το οποίο περιλαμβάνεται στο Ophcrack και του είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει.

Το πρόγραμμα pwdump κατατάσσεται περισσότερο στα “κακά” προγράμματα δεδομένου ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανακτήσετε τους κωδικούς πρόσβασης.

Windows (portable)logo_windows
ophcrack-3.7.0-bin.zip

Υποστηρίζονται Windows 2000, XP, Vista, 7, 8 και 10

md5sum: ed8609993a33b9fe961aef9c65e05e7f

download_button Source logo_linux
ophcrack-3.7.0.tar.bz2

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).