Facebook Watch video: κυκλοφόρησε η υπηρεσία

Watch:Το Facebook ξεκίνησε την υπηρεσία Watch στις Ηνωμένες Πολιτείες την Πέμπτη, καθώς συνεργάζεται με το YouTube για έσοδα από βίντεο.

Το Watch video, το οποίο άρχισε να δοκιμάζεται νωρίτερα αυτό το μήνα, επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν τηλεοπτικές εκπομπές με βάση το τι βλέπουν οι φίλοι τους και να έχουν συνομιλίες με άλλους που παρακολουθούν την εκπομπή κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου.Facebook Watch

Η υπηρεσία θα περιλαμβάνει περιεχόμενο από το Vox, το Buzzfeed, το Discovery , το A&E Networks, το ABC της Walt Disney, καθώς και Live Sports όπως το Major League Baseball.

Το μεγαλύτερο Κοινωνικό δίκτυο μέσω του Facebook Watch θα πληρώνει επίσης αρχικά τους δημιουργούς περιεχομένου για εκπομπές που θα προκαλέσουν ενδιαφέρον. Για τις πιο σύντομες εκδηλώσεις θα καταβάλλονται μεταξύ $10.000 και $35.000, ενώ οι μεγαλύτερες παρουσιάσεις θα μπορούσαν να φτάσουν τα $250.000, σύμφωνα με πηγές του Reuters.

Στο τέλος, το Facebook θα ανοίξει την πλατφόρμα για όλους, και ο καθένας θα μπορεί να υποβάλει κάποια live εκδήλωση.

Οι συνεργάτες περιεχομένου θα κερδίσουν το 55% των εσόδων από τις διαφημίσεις, ενώ το Facebook θα κρατάει το 45%. Η αυτή τη στιγμή δοκιμάζει τον τρόπο με τον οποίο οι διαφημίσεις μπορούν να λειτουργήσουν στο πλαίσιο των εκπομπών, σύμφωνα με τον Dan Rose, αντιπρόεδρο των εταιρικών σχέσεων του Facebook.

Η εταιρεία εξαγόρασε την εταιρεία διαχείρισης πνευματικής ιδιοκτησίας (IP) Source3 τον Ιούλιο για να βοηθήσει τους δημιουργούς περιεχομένου να προστατεύσουν την IP τους.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).