Windows 10 Fall Creators Update στις 17 Οκτωβρίου

Η επιβεβαίωσε σήμερα ότι η επόμενη μεγάλη ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος Windows 10 Fall θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου 2017.

“Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η επόμενη ενημέρωση των Windows 10, η έκδοση Fall Creators Update, θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στις 17 Οκτωβρίου. Με την ενημέρωση του Fall Creators, παρουσιάζουμε νέους τρόπους για να γίνουμε δημιουργικοί.”Windows 10 Fall Creators

Η επίσημη δημοσίευση στο Blog των Windows για το επερχόμενο Windows 10 Fall Creators Update έγινε από τον Terry Myerson, Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο, του Windows και Devices Group, και υπογραμμίζει μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά της ενημερωμένης έκδοσης Fall Creators και ποια προϊόντα επωφελούνται από αυτά.

Windows 10 Fall Creators Update: Τα κυριότερα σημεία σύμφωνα με τη Microsoft

Windows Inking: Το Smart Ink χρησιμοποιεί για να βελτιώσει την εμπειρία μελάνης. Επίσης, μπορείτε να γράψετε με “” απευθείας σε έγγραφα PDF και να χρησιμοποιήσετε τη νέα λειτουργία των Windows “Find my Pen” για να βρείτε το στυλό σας αν το έχετε χάσει.
Φωτογραφίες και Βίντεο: Η εφαρμογή Φωτογραφίες έχει επανασχεδιαστεί και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να πείτε “ιστορίες με φωτογραφίες, βίντεο, , 3D και ακόμη και με μελάνι”.
OneDrive: Τα αρχεία κατόπιν ζήτησης (on demand) επιστρέφουν.
Παιχνίδια: Ο τρόπος παιχνιδιού ενημερώθηκε και έρχονται νέα παιχνίδια του Xbox Play Anywhere, όπως το Forza Motorsport 7 και το Cuphead.
Ασφάλεια: Το Windows Defender διαθέτει νέες δυνατότητες άμυνας κατά των ransomware και των exploits.
Προσβασιμότητα: Νέα δυνατότητα ελέγχου μέσω ματιών για τον έλεγχο των Windows χρησιμοποιώντας την κίνηση των ματιών.
Windows Mixed Reality: Η συσκευή μεικτής πραγματικότητας Windows θα είναι διαθέσιμη στις 17 Οκτωβρίου ξεκινώντας από 299 δολάρια. Υπόσχεται ευκολότερη ρύθμιση και χειρισμό, καθώς είναι μόνο μια που χρειάζεται να συνδέσετε στον υπολογιστή.

Οι συνεργάτες hardware της Microsoft (OEMs) ανακοίνωσαν μια ολόκληρη σειρά νέων συσκευών και η Microsoft επέλεξε να τονίσει μερικές από αυτές από το blog των Windows.

Lenovo Yoga 920 2-σε-1 – υποστηρίζει μικρόφωνα μακρινών πεδίων, Lenovo Active Pen και προαιρετική βάση USB-C Thunderbolt 3.
Acer Switch 7 Black edition – ένα άλλο notebook 2 σε 1 με διακριτά και επεξεργαστή Intel Core i7 και γραφικών Nvidia MX150.
Το Dell Inspiron 7000 – Το 2-σε-1 της Dell διατίθεται σε 13 και 15 ίντσες με μια τυπική 10-point touch IPS ή μια οθόνη αφής IPS 4K Uhd. Επεξεργαστής Intel 8ης γενιάς, DDR4 και πολλά άλλα.
Lenovo Miix 520 – 2 σε 1 με επεξεργαστή Intel 8ης γενιάς, μέχρι 16GB RAM και έως 1 TB PCIe SSD.
Συσκευές μεικτής πραγματικότητας στα Windows από τις: Acer, η Asus, η Dell, η HP και Lenovo που θα κυκλοφορήσουν Mixed Reality headsets.

Περισσότερες πληροφορίες

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).