Cortana Skype επειδή σας αρέσει να σας υποκλέπτουμε

Η Microsoft ανακοίνωσε την προσ της ψηφιακής βοηθού Cortana στο Skype, αλλά για να μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να της επιτρέψετε να “ακούει” ή να “διαβάζει” τις συνομιλίες σας. cortana

Σε όσους αρέσει αυτή η ιδέα θα επωφεληθούν από τις γνώσεις της, καθώς σύμφωνα με την Microsoft θα προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες που θα είναι σχετικές με ότι συζητάτε με τις επαφές σας.

Η ψηφιακή βοηθός Cortana είναι πραγματικά εξαιρετική. Μπορεί να έχει μικρότερη “ηλικία” από τη Siri της Apple, αλλά φαίνεται να είναι κάπως πιο έξυπνη. Ωστόσο, όσο ευχάριστη κι αν είναι η παρέα της έξυπνης βοηθού της Microsoft, δεν είμαι σίγουρος για το αν θα ήθελα να παρακολουθεί τις συνομιλίες μου.

Cortana: γεμίζει το κενό ενός φίλου

Ουσιαστικά η εταιρεία με την ανακοίνωση του νέου χαρακτηριστικού, μας δήλωσε ρητά την δυνατότητα υπος μέσω της ψηφιακής βοηθού. Σε μια ανάρτηση στο Blog του Skype, η ομάδα ανάπτυξης της εφαρμογής ανακοίνωσε ότι η Cortana θα μπορεί να είναι πλέον μέρος των συνομιλιών σας.

Θα μπορείτε να τη βρείτε σαν μια επαφή ανάμεσα στις επαφές σας, και έτσι θα μπορείτε να έχετε συνομιλίες one-on-one μαζί της όταν βαριέστε ή όταν είστε μόνοι.

Εκτός από αυτό, η ψηφιακή βοηθός θα προσφέρει βοηθητικές παρατηρήσεις και πληροφορίες στις συνομιλίες σας με άλλες επαφές σας. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να συστήνει εστιατόρια, να προσφέρει αξιολογήσεις ταινιών και να προτείνει απαντήσεις για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα μπορεί να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε εκδηλώσεις ή να ορίσετε υπενθυμίσεις.

Η Cortana θα προστεθεί αυτόματα σαν επαφή στη λίστα των διευθύνσεών σας. Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε άλλες συνομιλίες, απλά κάντε click στο στο όνομά της. Στη συνέχεια, θα σας ζητήσει άδεια, για να της επιτρέψετε την πρόσβαση στις συνομιλίες σας και στα εσάς και του συνομιλητή σας.

Αν τολμάτε…

Το γεγονός ότι δεν σας παρακολουθεί από προ-επιλογή, αλλά ζητάει την άδειά σας είναι καλό, και μάλλον έρχεται, με αυτό τον τρόπο, για να μετριάσει τις ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής.

Ωστόσο, όσοι θέλουν να επωφεληθούν από τη τεχνογνωσία της Cortana, θα πρέπει να αφήνουν την ψηφιακή βοηθό να “ακούει” όσα λέγονται σε μια συνομιλία.

Η Cortana θα κυκλοφορήσει σταδιακά, ξεκινώντας από το Skype για το Android και το Skype για iOS στους χρήστες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Cortana: ο αγαπημένος σας Stalker

Προσωπικά δεν μου αρέσει η ιδέα της Cortana στις συνομιλίες μου στο Skype και δεν χρειάζομαι συμβουλές για μια καλύτερη επιλογή εστιατορίων.

Αν εσείς νιώθετε άνετα με το απόρρητό σας, δίνοντας άδεια σε ένα Stalker να “ακούει” τα πάντα και να παρακολουθεί τις συνομιλίες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα υπηρεσία.

Αλήθεια εσείς δέχεστε εκπτώσεις στο απόρρητό σας για να αξιοποιήσετε τη νέα ;

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).