Movies Anywhere της Google συνδέει Amazon, iTunes κα

Η ανακοίνωσε σήμερα το Anywhere, μια πλατφόρμα on-demand που μεταφέρει παραγωγές και κυκλοφορίες από το Amazon, το iTunes, το Vudu και (φυσικά) το Google Play σε μια ενιαία βιβλιοθήκη.Movies AnywhereΗ νέα λειτουργία διευρύνει την υποστήριξη για μια ήδη μεγάλη δυνατότητα που ονομάζεται Family Library, όπου οι χρήστες με πολλές συσκευές μπορούν να μοιράζονται ταινίες μεταξύ των συσκευών τους, εφόσον συνδέονται στον ίδιο κύριο λογαριασμό.

Από σήμερα το χαρακτηριστικό έγινε cross-platform, επιτρέποντας την κοινή χρήση ταινιών από κάθε συσκευή συνδέεται στον λογαριασμό.

Αρχικά, οι ταινίες που συμπεριλαμβάνονται περιορίζονται σε πολύ λίγα στούντιο (isney, Fox, Sony Pictures, Universal και Bros) αλλά με αυτά τα λίγα θα καλύπτεται το μεγαλύτερο μέρος της βιβλιοθήκης σας. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η Google ετοιμάζεται να προσθέσει αργότερα περισσότερα κινηματογραφικά στούντιο.

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία (όταν γίνει διαθέσιμη και στην Ελλάδα), απλώς θα πρέπει συνδέσετε τους λογαριασμούς σας χρησιμοποιώντας τη νέα εφαρμογή Movies Anywhere ή τον ιστότοπο της εφαρμογής. Όταν συνδέετε ή περισσότερους λογαριασμούς, η Google σας χαρίζει πέντε ταινίες:

Big Hero 6
Ghostbusters
Ice Age
Jason Bourne
The Lego Movie

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).