Apple Inc: υποχώρησαν 3% οι μετοχές την Πέμπτη

Οι μετοχές της Apple Inc. υποχώρησαν σχεδόν 3% την Πέμπτη, κάτι που σύμφωνα με τους εκόμενους οφείλεται στην αδύναμη ζήτηση του iPhone 8. Η συσκευή έχει κάνει αναλυτές και επενδυτές να αμφισβητήσουν τη στρατηγική της ς.

Οι πάροχοι κινητής στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά αναφέρουν αργές αναβαθμίσεις στο τρίτο τρίμηνο, και ενώ ορισμένοι περιμένουν κάποια ανάκαμψη με την κυκλοφορία του iPhone X το Νοέμβριο, άλλοι προειδοποιούν ότι η υψηλή τιμή του τηλεφώνου θα μπορούσε να επιβαρύνει τη ζήτηση.Apple Inc

Ο διευθύνων σύμβουλος της Rogers Communication (RCIb.TO), το μεγαλύτερο κινητής τηλεφωνίας του Καναδά, δήλωσε την Πέμπτη ότι η επιθυμία για απόκτηση των iPhone 8 και 8 Plus της Apple Inc, που κυκλοφόρησαν το Σεπτέμβριο, ήταν «αναιμική», εν αναμονή της κυκλοφορίας της 3ης Νοεμβρίου του τερου iPhone X.

Ο οικονομικός διευθυντής της Verizon Communication Inc Matt Ellis δήλωσε ότι ο αριθμός των αναβαθμίσεων το τρίτο τρίμηνο μειώθηκε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά περιμένει την αναβάθμιση του iPhone X.

“Καθώς μπαίνουμε σε περίοδο γιορτών, νομίζουμε ότι θα δούμε μεγαλύτερη ζήτηση.”

Η Apple μέχρι σήμερα δεν έχει διαθέσει ενημερώσεις με αριθμούς πωλήσεων, αλλά οι ενδείξεις από τους προμηθευτές δεν είναι ενθαρρυντικές.

Για να καταλάβετε την σύγχυση που επικρατεί στην αγορά, θα αναφέρουμε ότι το iPhone 7 υπερισχύει του διαδόχου του ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του iPhone 8, σύμφωνα με τον αναλυτή της KeyBanc Markets, John Vinh.

Έτσι η φρενίτιδα που επικρατούσε κάθε χρόνο μετά την ανακοίνωση του νέου iPhone δεν παρατηρήθηκε φέτος, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους επενδυτές.

Εν τω μεταξύ δεν είναι μόνο το κοινό που αναφέρεται στην υψηλή τιμή του iPhone X. O CEO της Rogers, Joe Natale, δήλωσε ότι η προσδοκία για το iPhone X είναι υψηλή, και ότι η τιμή εκς της Apple των 999 δολαρίων, την καθιστά μια δαπανηρή συσκευή.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).