Ubuntu 18.04 LTS Bionic Beaver το επόμενο Ubuntu

Ubuntu 18.04 LTS: Ο CEO της Canonical Mark Shuttleworth αποκάλυψε σήμερα την κωδική ονομασία της επόμενης LTS διανομής του λειτουργικού συστήματος Ubuntu Linux. Το Ubuntu 18.04 LTS, θα κυκλοφορήσει τέλη Απριλίου του 2018.

Το LTS για όσους δεν γνωρίζουν προέρχεται από το long-term support και αναφέρεται σε ένα τύπο ειδικών εκδόσεων λογισμικού ή λειτουργικών συστημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζονται μεγαλύτερη χρονική περίοδο.

Σύμφωνα με την παράδοση της επωνυμίας της επερχόμενης έκδοσης του Ubuntu, ο CEO της Canonical Mark Shuttleworth με μια δημοσίευση στο προσωπικό του blog, καλωσόρισε τη νέα διανομή Ubuntu 17.10 (Artful Aardvark) συγχαίροντας όλους όσους συμμετείχαν στην ανάπτυξη και παράλληλα ανακοίνωσε την έκδοση του Ubuntu 18.04 LTS που ονόμασε “Bionic Beaver.”Ubuntu 18.04 LTS Bionic Beaver“Η μασκότ μας είναι ένα θηλαστικό γνωστό για την ενέργειά του, τη δουλειά του στη φύση και την τεχνογνωσία του. Κυρίες και κύριοι, σας δίνω το 18.04 LTS Bionic Beaver”, έγραψε ο Mark Shuttleworth.

Ο Mark Shuttleworth δεν αποκάλυψε το τι θα φέρει το επερχόμενο Ubuntu 18.04 LTS, εκτός του ότι θα δοθεί περισσότερη έμφαση στο σύστημα Ubuntu Core για IoT ( of Things). Παράλληλα δημοσιεύτηκε και το ανάπτυξης, που αναφέρει ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Ubuntu 18.04 LTS θα είναι στις 26 Απριλίου 2018.

Η ανάπτυξη ξεκινάει σε ημέρες από σήμερα, δηλαδή στις 26 Οκτωβρίου. Από αυτή την ημερομηνία και μετά το Ubuntu 18.04 LTS “Bionic Beaver” θα ακολουθήσει την ίδια διαδρομή με τους προκατόχους του. Αυτό σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις Alpha και δύο Beta κατά τη διάρκεια του εξαμηνιαίου κύκλου ανάπτυξης.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας, η πρώτη έκδοση Alpha αναμένεται στις 4 Ιανουαρίου 2018 και η δεύτερη θα πρέπει να κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου, αλλά μόνο για τις opt-in γεύσεις.

Στις 8 Μαρτίου, θα έχουμε την πρώτη έκδοση beta και η Final Beta θα κυκλοφορήσει χτυπά στις 5 Απριλίου του 2018.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).