YouTube φάρσα που θα τρελάνει κόσμο

Ο προγραμματιστής Stephen Downward είναι διαβολικά μεγαλοφυής: Ανακάλυψε μια φάρσα στο που μπορείτε να κάνετε σε φίλους και εχθρούς με μια ύπουλη επέκταση του .

Η αβλαβή ονομασία της επέκτασης του Chrome επιβραδύνει την αναπαραγωγή των στο YouTube κατά 1 τοις εκατό κάθε μέρα μέχρι να φτάσει στο 70 τοις εκατό της αρχικής ταχύτητας του βίντεο.

Εγκαταστήστε την επέκταση σε κάποιο φίλο σας ή στον κάποιου συνεργάτη και παρακολουθήστε τους να τραβούν τα μαλλιά τους, καθώς θα προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει με τα βίντεο τους.YouTube

Η επέκταση θα λειτουργήσει σε πολύ περισσότερους υπολογιστές, αν το θύμα της φάρσας έχει συγχρονίσει τον Chrome που χρησιμοποιεί σε διάφορες συσκευές με τον ίδιο . Να αναφέρουμε ότι ακόμα και η αλλαγή της ταχύτητας αναπαραγωγής με τα χειριστήρια του YouTube δεν θα βοηθήσει, επειδή η επέκταση θα αντισταθμίζει άμεσα οποιαδήποτε αλλαγή επιλέγει ο .

Αν είστε αρκετά σκληροί και θέλετε να δοκιμάσετε την φάρσα στον υπολογιστή κάποιου φίλου σας, επισκεφτείτε το αποθετήριο του προγραμματιστή στο GitHub από τον υπολογιστή του θύματος, και κάντε κλικ στον σύνδεσμο “chrome--packed.crx.” Στη συνέχεια, κάντε της επέκτασης κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο “Raw”.

Στη συνέχεια, ανοίξτε την διεύθυνση “chrome://extensions” και θα δείτε τη σελίδα διαχείρισης των επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησής σας.

Σύρετε το αρχείο .CRX που κατεβάσατε σε αυτήν τη σελίδα και κάντε κλικ στην επιλογή ‘Εγκατάσταση'.

Μετά την εγκατάσταση, θα εμφανιστεί ένα λογότυπο του Chrome παράλληλα με το “κουμπί” της επέκτασης δίπλα στη διευθύνσεων. Μπορείτε αν θέλετε να το αποκρύψετε επιλέγοντας το με ένα στο δεξί κλικ στο μενού.

Μετά θα πρέπει να περιμένετε. Κρατηθείτε μέχρι να αρχίσει η κόλαση για τον φίλο σας.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα σας παρακαλέσουμε να μην βασανίσετε πολύ τα θύματά σας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).