Windows 10 Έχετε δύο μήνες για δωρεάν αναβάθμιση

Όπως έχουμε αναφέρει ήδη, η δωρεάν προσφορά αναβάθμισης των Windows 10 για τους που χρησιμοποιούν τεχνολογίες υποβοήθησης είναι ακόμα διαθέσιμη και μετά την κυκλοφορία του Fall Creators Update.

Όμως, όπως φαίνεται, η Microsoft τελικά σχεδιάζει να τερματίσει αυτή την προσφορά, κλείνοντας το μοναδικό κενό που επέτρεπε στους χρήστες να αναβαθμίσουν σε Windοws 10 δωρεάν.Windows 10

Ας δούμε τι έγινε από την αρχή:

Τον Ιούλιο του 2015, όταν η Microsoft παρουσίασε τα Windows 10, προσέφερε δωρεάν το νέο σύστημα σε όλους όσους έτρεχαν τα λειτουργικά ή Windows 8 στους υπολογιστές τους, κατά τους πρώτους 12 μήνες. Ένα χρόνο αργότερα, η εταιρεία υποτίθεται ότι τερμάτισε αυτήν την προσφορά, αλλά συνέχισε να επιτρέπει στους χρήστες που χρησιμοποιούν τεχνολογίες υποβοήθησης να αναβαθμίσουν σε Windοws 10 χωρίς κάποια χρέωση.

Η εταιρεία αναφέρει:

Εάν χρησιμοποιείτε τεχνολογίες υποβοήθησης, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε Windοws 10 δωρεάν, καθώς η Microsoft συνεχίζει τις προσπάθειές της για βελτίωση της εμπειρίας των Windοws 10 για άτομα που χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνολογίες.

Με την Επετειακή ενημέρωση των Windows 10, έχουμε προβεί σε ορισμένες ενέργειες ώστε να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα των Windows 10. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το ιστολόγιο που περιγράφει λεπτομερώς ορισμένες από αυτές τις βελτιώσεις.

Πριν κάνετε αναβάθμιση, απευθυνθείτε στον πάροχο τεχνολογιών υποβοήθησης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού τους με τα Windοws 10.

Εάν θέλετε τώρα τα Windows 10 και είστε έτοιμοι να επωφεληθείτε της προσφοράς αναβάθμισης, επιλέξτε το παρακάτω κουμπί για να ξεκινήσετε.

Ναι, χρησιμοποιώ τεχνολογίες υποβοήθησης και είμαι έτοιμος-η για την αναβάθμιση σε Windοws 10.*

Αν και με την πρώτη ματιά φαινόταν σαν μια προσφορά καλωσορίσματος για όλους όσους χρησιμοποιούν τεχνολογίες υποβοήθησης, δεν ήταν μυστικό ότι πολλοί χρήστες των Windows 7 και 8.1 χρησιμοποίησαν την συγκεκριμένη μέθοδο για να αναβαθμίσουν σε Windows 10 δωρεάν, επειδή δεν χρειαζόταν κάποια επαλήθευση.

Με άλλα λόγια, δεν υπήρχαν έλεγχοι στις λειτουργίες των τεχνολογιών υποβοήθησης που λειτουργούσαν σε ένα σύστημα, οπότε η αναβάθμιση στα Windows 10 ήταν ακόμα εντελώς δωρεάν.

Η ίδια η Microsoft εξήγησε ότι “δεν περιορίζουμε την προσφορά αναβάθμισης σε συγκεκριμένες υποστηρικτικές τεχνολογίες. Εάν χρησιμοποιείτε υποβοήθησης στα Windows, έχετε δικαίωμα προσφοράς αναβάθμισης.”

Ωστόσο, η Microsoft αποφάσισε να κλείσει αυτό το κενό και τώρα αναφέρει στη σελίδα αναβάθμισης ότι “η προσφορά αναβάθμισης λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2017.”

Αυτό σημαίνει ότι το κενό δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο από την 1η Ιανουαρίου, οπότε αν θέλετε να αναβαθμίσετε σε Windοws 10 δωρεάν,  καλύτερα να το κάνετε μέσα στους στους επόμενους 2 μήνες.

Αν χρειάζεστε κάποια για Windows 7, ή 8 για να σας επιτραπεί η δωρεάν ενημέρωση διαβάστε την παρακάτω δημοσίευση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).