ETTV.tv από τους uploaders του Extratorrent

ETTV.tv: Με το κλείσιμο του Extratorrent, οι πειρατές μετρούν άλλη μια σημαντική απώλεια από την περασμένη άνοιξη. Η ιστοσελίδα διέθετε σημαντικούς παίχτες στην πειρατική σκηνή, όπως τα uploader groups ETTV, ETHD και DTOne.

Όπως φαίνεται όπως τα παραπάνω groups, ένωσαν τις δυνάμεις τους και ξεκίνησαν το δικό τους portal λήψεων, συνεχίζοντας το γνωστό παιχνίδι γάτας και ποντικιού..

Να υπενθυμίσουμε ότι το ExtraTorrent αποφάσισε να σταματήσει την λειτουργία του χωρίς να δώσει κάποιες λεπτομέρειες για το λόγο, αλλά και χωρίς κάποιο εμφανές κίνητρο.

«Είναι καιρός να πούμε αντίο», ανέφερε απλά ένας από τους διαχειριστές του ExtraTorrent.

Παρόλο όμως που το ExtraTorrent σταμάτησε να λειτπυργεί, το όνομα της ιστοσελίδας συνέχισε να κυκλοφορεί στην σκηνή χάρη στις ομάδες των uploaders του site. Οι uploaders για τηλεοπτικές σειρές και ταινίες ETTV και ETHD συνέχισαν να ανεβάζουν σε άλλες μεγάλες ιστοσελίδες όπως το The Pirate Bay και το 1337x.

Έτσι τα torrents των ETTV και ETHD εξακολουθούσαν να έχουν εκατομμύρια λήψεις κάθε εβδ.

Έτσι οι ETTV, ETHD και DTOne αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν το νέο site ETTV.tv.ETTV.tv

“Έχουμε ξεκινήσει ένα νέο site για να εξυπηρετήσουμε τους φίλους μας”, ανέφεραν οι ομάδες του ETTV.tv στο TorrentFreak.

“Μετά το κλείσιμο του ExtraTorrent μείναμε άστεγοι και οι φίλοι μας δεν ήξεραν πού να μας βρουν. Αποφασίσαμε, μαζί με τους DTOne (πρώην DDR/ICTV/DUS), να συναντηθούμε και να φτιάξουμε έναν ιστότοπο ο οποίος θα μπορεί να φέρει τους φίλους μας πίσω ».

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αν και οι συγκεκριμένες ομάδες λειτουργούσαν μέσα από το ExtraTorrent, το νέο site ETTV.tv δεν είναι το ExtraTorrent. Η νέα σελίδα λειτουργεί από διαφορετικούς και προσφέρει μόνο επιλογές ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Ο ιστότοπος μπορεί να αποκτήσει και άλλες κατηγορίες στο μέλλον, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια. Είναι επίσης ένα κλειστό site, που σημαίνει ότι μόνο μια επιλεγμένη ομάδα αξιόπιστων uploader επιτρέπεται να προσθέσει νέο περιεχόμενο.

“Θέλουμε να έχουμε έναν ιστότοπο με torrents καλύτερης ποιότητας, επομένως δεν παίρνουμε όλους τους uploaders που χτυπούν τις πόρτες μας” εξηγεί η ομάδα του ETTV.tv.

“Υπάρχουν πάνω από 50.000 torrents στον ιστότοπο, και οι uploader μας εργάζονται για να φέρουν ολόκληρο το αρχείο τους στο διαδίκτυο.”

Η ιστοσελίδα είναι νέα, και έτσι αν αποφασίσετε να την επισκεφτείτε μπορεί να συναντήσετε τα κάτι που οι διαχειριστές της σελίδας γνωρίζουν και προσπαθούν να διορθώσουν.

“Ελπίζουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στην που είχαμε στο παρελθόν και να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τους φίλους μας”, αναφέρουν από το ΕTTV.tv.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply
  1. Πως μπορω να διαγράψω ομάδα που έχω έχω δημιουργήσει εγω στο what’s up?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).