Atom text editor παράλληλη κωδικοποίηση σε πραγματικό χρόνο

Από τότε που κυκλοφόρησε (πριν από τρία χρόνια) ο επεξεργαστής κειμένου Atom (Atom text editor) του GitHub ήταν μια τρομερή εφαρμογή ανοιχτού για προγραμματιστές, μαζί με άλλες αγαπημένες -platform όπως το Sublime Text.

Αν δεν το χρησιμοποιείτε ήδη, ίσως ενδιαφερθείτε περισσότερο τώρα που υποστηρίζει συνεργασία με άλλες εφαρμογές και άλλους προγραμματιστές σε πραγματικό χρόνο.Atom text editor

Η νέα λειτουργία του Atom text editor, σας επιτρέπει να συνεργαστείτε με άλλους προγραμματιστές σε ένα project για να γράφετε ή να επεξεργάζεστε ταυτόχρονα τον κώδικα με ατομικούς δρομείς (cursors) και μηδενικό λανθάνοντα χρόνο.

Το GitHub αναφέρει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα δικά σας key bindings, πακέτα και θέματα ενώ εργάζεστε με Teletype, και έτσι δεν θα αισθανθείτε ότι χρησιμοποιείτε το IDE κάποιου άλλου. Η αναφέρει επίσης ότι τα δεδομένα σας μεταφέρονται μέσω κρυπτογραφημένων συνδέσεων τύπου peer-to-peer, οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το αν κάποιος παρακολουθεί το τι γράφετε στον κώδικα σας.

Η εφαρμογή είναι ακόμα σε έκδοση beta, και έτσι δεν συμπεριλαμβάνει κάποιες συναφείς που θα μπορούσαν να διευκολύνουν τη συνεργασία, όπως ένα παράθυρο συνομιλίας, ώστε να μπορείτε να συζητήσετε τις αλλαγές και τις προσθήκες με την ομάδα σας στην ίδια εφαρμογή.

Ας ελπίσουμε το συγκεκριμένο θα προστεθεί στο μέλλον.

Με την εισ του Teletype και την ενσωμάτωση στο και το GitHub, το Atom text editor διαμορφώνεται σε μια πολύ καλή επιλογή για προγραμματιστές διαφόρων κλάδων.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε άμεσα κατεβάζοντας τον εγκαταστάτη από εδώ, μαζί με το πακέτο Teletype από αυτή τη σελίδα.

Βίντεο TNW

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).