Windows 10 τελευταία ευκαιρία δωρεάν αναβάθμισης

H Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 10 τον Ιούλιο του 2015. Αρχικά η διάθεση του λειτουργικού ήταν εντελώς δωρεάν σε οποιονδήποτε χρήστη παλαιότερων λειτουργικών της Microsoft (Windows 7 και 8.1).

H μόνη προϋπόθεση για την αναβάθμιση από την , ήταν να πραγματοποιηθεί, τους πρώτους 12 μήνες.Windows 10

Γιατί η προϋπόθεση των 12 πρώτων μηνών;

Φυσικά για να πιάσει η Microsoft τον υπέρ-αισιόδοξο στόχο που είχε βάλει, και ήθελε τα Windows 10 σε ένα δισεκατομμύριο μέχρι το 2017. Αυτό φυσικά δεν έγινε, και ενώ η δωρεάν προσφορά του λειτουργικού συστήματος έχει λήξει από τον Ιούλιο του 2016, η Microsoft εξακολουθεί να επιτρέπει στους χρήστες να αναβαθμίσουν σε Windows 10 χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση σε περίπτωση που χρησιμοποιούν accessibility features στα Windows 7 ή 8.1.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η συγκεκριμένη μέθοδος δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 10 δεν περιλάμβανε απολύτως κανένα έλεγχο στους υπολογιστές των χρηστών, οπότε ακόμα και αν δεν είχαν ενεργοποιημένες προσβασιμότητας (accessibility features), η δωρεάν αναβάθμιση προχωρούσε κανονικά.

Αυτή η προσφορά υποτίθεται ότι θα έληγε λίγο μετά τον Ιούλιο του 2016, αλλά για κάποιο λόγο (μαντέψτε) η Microsoft αποφάσισε να τη διατηρήσει και να τη λειτουργήσει για πολύ περισσότερο χρόνο.

Ωστόσο, όπως αναφέραμε τον Οκτώβριο, η Microsoft ανακοίνωσε τελικά ότι θα σταματήσει να διανέμει δωρεάν τα Windows 10 με αυτό τον τρόπο στις 31 Δεκεμβρίου και το αναφέρει στη σελίδα αναβάθμισης:

“η προσφορά αναβάθμισης λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2017.”

Αυτό σημαίνει σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας ότι το κενό που επέτρεπε δωρεάν αναβαθμίσεις σε όλους τους αναβλητικούς δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο από την 1η Ιανουαρίου.

Έτσι αν θέλετε να αναβαθμίσετε σε Windοws 10 δωρεάν,  καλύτερα να το κάνετε μέσα στους στις επόμενες μέρες.

Η εταιρεία αναφέρει:

Εάν χρησιμοποιείτε τεχνολογίες υποβοήθησης, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε Windοws 10 δωρεάν, καθώς η Microsoft συνεχίζει τις προσπάθειές της για βελτίωση της εμπειρίας των Windοws 10 για άτομα που χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνολογίες.

Με την Επετειακή των Windows 10, έχουμε προβεί σε ορισμένες ενέργειες ώστε να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα των Windοws 10. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το ιστολόγιο που περιγράφει λεπτομερώς ορισμένες από αυτές τις βελτιώσεις.

Πριν κάνετε αναβάθμιση, απευθυνθείτε στον πάροχο τεχνολογιών υποβοήθησης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού τους με τα Windοws 10.

Εάν θέλετε τώρα τα Windows 10 και είστε έτοιμοι να επωφεληθείτε της προσφοράς αναβάθμισης, επιλέξτε το παρακάτω κουμπί για να ξεκινήσετε.

Ναι, χρησιμοποιώ τεχνολογίες υποβοήθησης και είμαι έτοιμος-η για την αναβάθμιση σε Windοws 10.*

Να αναφέρουμε ότι τα Windows 10 κοστίζουν στο Microsoft Store στις Ηνωμένες Πολιτείες  119,99 δολάρια εάν το Home SKU ή 199,99 δολάρια αν επιλέξετε την έκδοση Pro.

Αν χρειάζεστε όμως κάποια φθηνή άδεια για Windows 7, ή 8 για να σας επιτραπεί η δωρεάν ενημέρωση διαβάστε την παρακάτω δημοσίευση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).