Nimbus Data ExaDrive DC100 SSD έρχεται στα 100TB

ExaDrive DC100 SSD: Χρειάζεστε περισσότερο χώρο στον σας; Ο νέος SSD Nimbus Data ExaDrive DC100 στα 100TB μπορεί να είναι για εσάς.

Ο ExaDrive DC100, που είναι ενσωματωμένος σε ένα 3D NAND flash, σας προσφέρει 100TB αποθήκευσης σε ένα τυπικό δίσκο των 3,5 ιντσών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει σαν δίσκος plug-and-play σε ένα υπάρχοντα .ExaDrive DC100 SSD

Όμως η μεγαλύτερη χωρητικότητα στον κόσμο δεν είναι το μοαδικό extra του ExaDrive DC100. Είναι επίσης και ο πιο ενεργειακά αποδοτικός SSD στον κόσμο, χρησιμοποιώντας μόλις 0,1 W ανά TB, το οποίο κάνει τον δίσκο να έχει 80 με 90% καλύτερες επιδόσεις από όλους όσους κυκλοφορούν.

Αυτή η μειωμένη κατανάλωση ισχύος μεταφράζεται όχι μόνο σε εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ψύξης και χώρου στο rack έως και 85 τοις εκατό ανά terabyte σε σύγκριση με τους SSD των άλλων εταιρειών.

Η χωρητικότητα των 100TB σημαίνει επίσης ότι ένας δίσκος 3,5 ιντσών μπορεί να προσφέρει οκτώ φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα από κάθε τρέχοντα μεγάλο σκληρό δίσκο.

Όσον αφορά την αντοχή, η Nimbus Data προσφέρει μια πενταετή εγγύηση που καλύπτει απεριόριστα DWPD (Drive Writes Per Day), σε αντίθεση με τα δύο έως πέντε DWPD που προσφέρουν άλλες εταιρείες.

Η απόδοση τώρα: ο ExaDrive DC100 προσφέρει μέχρι και 100.000 τυχαία ανάγνωση και εγγραφή IOPS και μέχρι τα 500 MBps. Αν και οι τυχαίες ταχύτητες ανάγνωσης είναι ελαφρώς καλύτερες από αυτές που προσφέρουν οι κανονικοί δίσκοι SATA SSD για επιχειρήσεις, οι τυχαίες ταχύτητες εγγραφής είναι εντυπωσιακές.

Σύμφωνα με το Nimbus Data, αυτή η απόδοση συμβάλλει επίσης στη βελτίωση της απόδοσης του επεξεργαστή κατά 50% ή και περισσότερο.

Ο ExaDrive DC100 θα κυκλοφορήσει σε SATA και SAS.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την τιμή του δίσκου, αλλά μην υπολογίζετε σε θαύματα.. Η Nimbus Data αναφέρει ότι η τιμή δολάριο ανά GB θα είναι συγκρίσιμη με τα υπάρχοντα SSD MLC.

Ο ExaDrive DC100 θα είναι ς από το καλοκαίρι του 2018.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).