Hyperloop Transportation ξεκινά το πρώτο σύστημα πλήρους κλίμακας

Η Hyperloop Transportation Technologies παρέδωσε τους πρώτους σωλήνες στο ερευνητικό που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της ς καθώς ξεκινάει την κατασκευή του πρώτου δικτύου Hyperloop για μεταφορά ανθρώπων και εμπορευμάτων.

https://www.youtube.com/watch?v=oUrtE5SCudM

Η εταιρεία αναμένει να ολοκληρώσει ένα σύστημα 320 μέτρων το οποίο θα τεθεί σε λειτουργία αργότερα αυτό το έτος και αναμένεται να κατασκευάσει άλλο ένα δίκτυο 1 χιλιομέτρου το 2019.

Η Hyperloop Transportation Technologies ανακοίνωσε πέρυσι ότι άνοιξε ένα ευρωπαϊκό ερευνητικό στην Τουλούζη της Γαλλίας. Η Τουλούζη είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, αλλά και η πατρίδα πολλών μεταφορικών και αεροδιαστημικών κολοσσών, όπως την Airbus. Το Hyperloop Transportation Technologies άρχισε να μεταφέρει τους σωλήνες χθες, γεγονός που δημιούργησε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.Hyperloop Transportation

“Πριν από πέντε χρόνια, ξεκινήσαμε για να λύσουμε τα πιο πιεστικά που αφορούν τις μεταφορές: την αποτελεσματικότητα, την άνεση και την . Σήμερα, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για να επιτύχουμε τον στόχο αυτό”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hyperloop Transportation Technologies Dirk Ahlborn.

“Το Hyperloop είναι κάτι παραπάνω από μια επίδειξη γρήγορης επιτάχυνσης και κάτι παραπάνω από μια απλή καταγραφή ταχύτητας. Είναι μια πραγματική ευκαιρία για να δημιουργηθεί ένα αποτελεσματικό και σύστημα για απαράμιλλη εμπειρία επιβατών.”

Οι σωλήνες που θα εγκατασταθούν στην Τουλούζη έχουν διάμετρο 4,0 μέτρων, πράγμα που σημαίνει ότι το σύστημα μπορεί εκτός από επιβάτες θα μπορεί να μεταφέρει και containers. Η εταιρεία ελπίζει να έχει τις κάψουλες των επιβατών, οι οποίες κατασκευάζεται στο Carbures της Ισπανίας, αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).