Windows 10 April 2018 Update πως να καθυστερήσετε την αναβάθμιση

Update: Υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν να αναβαθμίσουν πριν την επίσημη ανακοίνωση, αλλά υπάρχουν και αυτοί που υιοθετούν μια πιο προσεκτική προσέγγιση για την κάποιας ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού ή την αγορά μιας νέας συσκευής.
Οι δεύτεροι περιμένουν να αποδειχθεί η χρησιμότητα ή η σταθερότητα του λογισμικού, λειτουργικού ή συσκευής, πριν προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

Αν αυτή η τελευταία κατηγορία περιγράφει εσάς και την προσέγγισή σας στην εγκατάσταση των Windows 10, παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να καθυστερήσετε την αναβάθμιση σε Windows 10 April 2018 Update.

Windows 10 April 2018 Update αναβολή αναβάθμισης

Πριν προχωρήσουμε θα πρέπει να αναφέρω ότι η ιδέα σας να περιμένετε δεν είναι καθόλου άσχημη. Ο υπολογιστής σας δεν κινδυνεύει, καθώς θα είναι ενημερωμένος ή θα συνεχίσει να ενημερώνεται με όλες τις σημαντικές ενημερώσεις . Απλά θα κόψετε προσωρινά την πρόσβαση στις ενημερώσεις που φέρνουν νέες λειτουργίες και βελτιώσεις. Οι επιλογές που αναφέρουμε παρακάτω, ποικίλλουν ανάλογα με το τρέχετε Windows 10 Home ή Pro.

Ακολουθήστε την διαδρομή: Ρυθμίσεις – Ενημέρωση & ασφάλεια και κάντε κλικ στην επιλογή Σύνθετες επιλογές. Ο πιο γρήγορος τρόπος να καθυστερήσετε την ενημέρωση είναι να ενεργοποιήσετε το διακόπτη Pause Updates. Με ένα click μπορείτε να αναβάλετε τις ενημερώσεις για 35 ημέρες.

Για να καθυστερήσετε περισσότερο, μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση της επιλογής Semi-Annual Channel (Targeted) στο Semi-Annual Channel. Τι σημαίνουν αυτά τα παράξενα ονόματα; Το Semi-Annual Channel (Targeted) σας προσφέρει τις ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν πρώτες για ένα μικρό ποσοστό από “στοχευμένους” υπολογιστές μιας εταιρείας, ώστε να μπορεί να επικυρώσει ότι η ενημέρωση λειτουργεί με την υποδομή της.

Το Semi-Annual Channel (εξαμηνιαίο κανάλι) θα σας προσφέρει τις ενημερώσεις μόνο αφού θεωρηθούν έτοιμες για το σύνολο του και του λογισμικού μιας εταιρείας. Αυτό το κανάλι καθυστερεί συνήθως λίγους μήνες στην διάθεση των ενημερώσεων για να εξασφαλιστεί η συμβατότητα.Windows 10 April 2018 Update

Χρειάζεστε ακόμα περισσότερο χρόνο; Οι χρήστες του λειτουργικού Windows 10 Pro μπορούν να αναβάλουν κάποια ενημέρωση για ένα έτος. Κάτω από το αναπτυσσόμενο μενού (drop-down) του Semi-Annual Channel, θα δείτε δύο επιλογές αναβολής, μία για ενημερώσεις νέων λειτουργιών (feature update) και μία για ενημερώσεις ποιότητας. Το Windows 10 April 2018 Update είναι φυσικά ένα feature update αφού φέρνει νέα χαρακτηριστικά, ενώ η ενημέρωση ποιότητας (quality update) είναι μια μικρότερη ενημέρωση επικεντρωμένη στην ασφάλεια. Μπορείτε να αναβάλλετε τα feature updates για 365 μέρες και μπορείτε να αναβάλλετε κάποια ενημέρωση ποιότητας για 30 μέρες.

Windows 10 Home

Στο Windows 10 Home δεν θα βρείτε τις παραπάνω επιλογές, αλλά μπορείτε να καθυστερήσετε την αναβάθμιση αν “πείτε” στα Windows να μην εγκαθιστούν ενημερώσεις όταν χρησιμοποιείτε μια περιορισμένη . Θα πρέπει φυσικά να ρυθμίσετε τη σύνδεσή σας σαν metered.

Ακολουθήστε την διαδρομή: Ρυθμίσεις – Ενημέρωση & ασφάλεια – Επιλογές για προχωρημένους. Βεβαιωθείτε ότι οι αυτόματες λήψεις ενημερώσεων είναι απενεργοποιημένες.

Στη συνέχεια, από την διαδρομή Ρυθμίσεις – Δίκτυο & Διαδίκτυο – Wi-Fi, κάντε κλικ στη σύνδεση δικτύου στο επάνω μέρος και μετακινηθείτε προς τα κάτω. Επιλέξτε metered .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

2 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).