Intel Optane SSD 905P νέοι βελτιωμένοι Optane 900

Intel Optane SSD 905P: Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που η Intel κυκλοφόρησε τους Optane 900, ς υψηλής απόδοσης SSD για σταθμούς , ή λάτρεις των PC υψηλών επιδόσεων χρησιμοποιώντας μνήμη 3D XPoint (3D XPoint ) και η εταιρεία ανακοίνωσε τη σειρά 905P για να βελτιώσει τις επιδόσεις του.

Όπως και στη σειρά 900, οι δίσκοι της σειράς 905P έρχονται σαν U.2 ή HHHL (μισό ύψος μισό μήκος από το half-height half-length), αλλά διπλασιάζει την χωρητικότητα αποθήκευσης στα 480GB και 960GB, αντίστοιχα. Η έκδοση 905P HHHL διαθέτει επίσης ένα σχέδιο με μπλε LED φώτα που θα προσελκύσει τους gamers. Οι νέοι δίσκοι έρχονται μα την ίδια εγγύηση (5 ετών) της σειράς 900.Intel Optane SSD 905P

Σε σύγκριση με άλλα SSD που χρησιμοποιούν τεχνολογία NVMe, τα 3D XPoint drives της Intel έχουν ήδη αποδεδειγμένες εξαιρετικές επιδόσεις και οι νέοι 905P φέρεται να αυξάνουν τις διαδοχικές και τυχαίες ταχύτητες ανάγνωσης/ς. Η ιστοσελίδα Tom's Hardware αναφέρει τον Intel Optane SSD 905P HHL σαν το ταχύτερο SSD που κυκλοφορεί στην αγορά, αν και αυτό το συμπέρασμα βασίζεται μόνο σε λίγα προκαταρκτικά tests.

Στα πλεονεκτήματα μπορούμε να αναφέρουμε ότι το 3D XPoint memory έχει χαμηλότερη καθυστέρηση (κάτω από 10 μικροδευτερόλεπτα) και μεγαλύτερη αντοχή (10 πλήρεις εγγραφές τη ημέρα).

Όσο για το κόστος; Η τιμή του 905P είναι στα 599 δολάρια για τον U.2 στα 480GB U.2, ενώ για τα 960GB του half-height η τιμή ανεβαίνει στα 1.200 δολάρια.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).