Apple Data and Privacy: κατεβάστε όλα τα δεδομένα σας

Apple Data and Privacy: Η Apple δημιούργησε μια νέα ιστοσελίδα για την και ιδιωτικού απορρήτου, των χρηστών της. Η ιστοσελίδα έρχεται σαν μέρος της προετοιμασίας της εταιρείας για το επερχόμενο GDPR που θα τεθεί σε ισχύ αύριο 25 Μαΐου.

Η νέα σελίδα της Apple, διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία στους πελάτες της για να τους βοηθήσει να δουν, να διαγράψουν, ή να κατεβάσουν τα δεδομένα που έχει συλλέξει η εταιρεία για αυτούς. Apple Data and Privacy

Η υπηρεσία της Apple Data and Privacy είναι διαθέσιμη ήδη στην Ευρώπη, αλλά η εταιρεία αναμένεται να την διαθέσει σε παγκόσμιο επίπεδο, ακολουθώντας τα βήματα της Microsoft.

H νέα σελίδα Δεδομένα και ιδιωτικό απόρρητο (Data and Privacy), οι πελάτες της Apple μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα (ή σχεδόν όλα) όσα διαθέτει η εταιρεία για τον λογαριασμό τους: αρχεία , σελιδοδεικτών, επαφών, εγγράφων και φωτογραφιών που έχουν αποθηκευτεί κατά καιρούς στο Cloud .

Όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα, θα βρείτε επίσης τα στατιστικά στοιχεία χρήσης των εφαρμογών σας, μαζί με ένα ιστορικό αγορών από το App Store, καθώς και το ιστορικό ς του AppleCare.

Αν ζητήσετε να κατεβάσετε τα δεδομένα σας, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι η εταιρεία να ετοιμάσει το προσωπικό σας πακέτο και να σας ειδοποιήσει για την λήψη του. Αν το είναι μεγάλο σε όγκο, η Apple θα χωρίσει τα δεδομένα σε μικρότερα αρχεία ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας.

Δείτε τη νέα ιστοσελίδα και ζητήστε τα δεδομένα σας

____________________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).