Android Messages διαθέσιμη για όλους η εφαρμογή

Η Google ανακοίνωσε επίσημα την διάθεση της εφαρμογής Android Messages που σας επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων κειμένου από το Web μέσω του προσωπικού σας υπολογιστή. Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πως; Η Google διαθέτει σε όλους μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους χρήστες του λογισμικού Android Messages να αποστείλουν μηνύματα κειμένου σε φίλους και την οικογένειά τους απευθείας από τους υπολογιστές τους μέσω ενός Web Client που υποστηρίζεται από τους Chrome, Firefox, Safari, και άλλους περιηγητές που βασίζονται στο Chromium- όπως οι Opera και .Android Messages

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Android Messages από το Google Play στο Android σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανοίξτε την σελίδα του Android Messages και να σαρώστε τον κωδικό QR με το τηλέφωνό σας, πατώντας το Περισσότερες επιλογές και επιλέγοντας “Messages for web.”

Η επιλογή “Messages for web” που σας επιτρέπει να ανιχνεύσετε τον κωδικό QR που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του Android Message for Web δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στην εφαρμογή Android Messages, αν και πιστεύουμε ότι η Google θα την συμπεριλάβει πολύ σύντομα.

Μόλις η διαθέσει και αυτό το χαρακτηριστικό, θα μπορείτε να αποστέλλετε μηνύματα και από τον προσωπικό υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή Αndroid Messages

___________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).