Intel παραίτηση του CEO Brian Krzanich για ερωτική σχέση με υπάλληλο

Η Intel ανακοίνωσε σήμερα την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) Brian Krzanich, επικαλούμενη παραβίαση της πολιτικής της εταιρείας. Ο οικονομικός διευθυντής Bob Swan θα αναλάβει καθήκοντα σαν προσωρινός CEO, ενώ η εταιρεία αναζητεί το επόμενο ανώτατο στέλεχος.

Intel

Η παραίτηση του Krzanich εφαρμόστηκε αμέσως. O Krzanich παραιτήθηκε και από τη θέση του στο διοικητικό συμβούλιο της Intel. Φαίνεται ότι η εταιρεία έχει πολιτική μηδενικής ανοχής για παραβιάσεις που αφορούν τον κώδικα δεοντολογίας και ο Krzanich σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της εταιρείας:

Η Intel πληροφορήθηκε πρόσφατα ότι ο κ. Krzanich είχε μια συναινετική σχέση με ένα(μια) υπάλληλο της Ιntel. Μια διεξαγόμενη έρευνα από εσωτερικούς και εξωτερικούς συμβούλους επιβεβαίωσε παραβίαση της πολιτικής της Ιntel στον κώδικα δεοντολογίας, που ισχύει για όλους τους διαχειριστές. Δεδομένης της προσδοκίας μας ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα σέβονται τις αξίες της Ιntel και θα συμμορφώνονται με τον κώδικα δεοντολογίας της εταιρείας, το διοικητικό συμβούλιο αποδέχθηκε την παραίτηση του κ. Krzanich.

Η Ιntel εξακολουθεί να ανακάμπτει από τις ζημιές που προκλήθηκαν από τα ελαττώματα ασφαλείας και Specter. Ένα τέτοιο σκάνδαλο, που μέχρι σήμερα διατηρήθηκε εσωτερικά, θα μπορούσε να σηματοδοτήσει προβλήματα στους μετόχους εάν το έμαθαν από τα μέσα ς.

Αλήθεια ακούσαμε ποτέ κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα ή αυτά συμβαίνουν μόνο έξω από εδώ;

___________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).