AV-TEST τα καλύτερα antivirus για τον Ιούλιο του 2018

Ειδικοί ασφαλείας από την κυκλοφόρησαν τις συγκριτικές δοκιμές που πραγματοποίησαν για του Ιούλιο του 2018. Οι δοκιμές έχουν πραγματοποιηθεί σε διάφορα antivirus των Windows 10 για να προσδιορίσουν τα τα που είναι πιο αποτελεσματικά στην παρεμπόδιση του κακόβουλου λογισμικού χωρίς την επιβράδυνση του υπολογιστή σας.

Για του Ιούλιο του 2018 τρεις διαφορετικές εταιρείες διέθεταν προϊόντα πολύ υψηλά στα διαγράμματα: Οι εφαρμογές της Avira, Kaspersky και McAfee, έλαβαν έξι στα έξι σημεία σε τρεις διαφορετικές δοκιμές προστασίας, απόδοσης και χρηστικότητας.

Τα προϊόντα Avast Free Antivirus, AVG Internet Security, Bitdefender Internet Security και Symantec Norton Security, ήταν αμέσως επόμενα με συνολική βαθμολογία 17,5 μονάδων.

Το Comodo Internet Security και το PC Pitstop PC Matic είχαν το χαμηλότερο σκορ (15,5) και δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν στις δοκιμές.

Αξίζει να επισημανθεί η απόδοση του Kaspersky Internet Security. Το προϊόν της Kaspersky σημείωσε 6 στα 6 σημεία σε κάθε μία από τις τρεις δοκιμές. Το Kaspersky Internet Security απέκλεισε το 100% των επιθέσεων κακόβουλων προγραμμάτων 0Day και ανίχνευσε όλα τα δείγματα κακόβουλου λογισμικού που ανακαλύφθηκαν τις τελευταίες 4 εβδομάδες.

Όμως οι ερευνητές της AV-TEST παρατήρησαν μια μικρή επιβράδυνση στα συστήματα των Windows 10 (21% επίπτωση στην απόδοση κατά την περιήγηση σε τυπικό υπολογιστή και 16% σε υπολογιστές υψηλής τεχνολογίας).

Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα των δοκιμών προστασίας στα παρακάτω γραφήματα:

AV-TEST________________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).