Windows Firewall Control δωρεάν για τους υπάρχοντες χρήστες

Καλά τα νέα για όσους χρησιμοποιούν το λογισμικό ενίσχυσης του τείχους ς των . Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής που κυκλοφόρησε σήμερα ξεκλειδώνει το λογισμικό αλλά για τους χρήστες της εφαρμογής.Windows Firewall Control

Το Windows Firewall Control είναι ένα λογισμικό ασφαλείας των Windows, το οποίο δίνει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο στο Firewall του λειτουργικού συστήματος.

Η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη δωρεάν αλλά είχε περιορισμένες δυνατότητες. Η κύρια λειτουργία που δεν υπάρχει στην δωρεάν έκδοση ήταν η των ειδοποιήσεων. Οι ειδοποιήσεις αποτελούν ένα βασικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής για πολλούς χρήστες.

Η εφαρμογή εμφανίζει μια προτροπή κάθε φορά που ένα πρόγραμμα ή μια διεργασία λογισμικού επιχειρεί να πραγματοποιήσει μια εξερχόμενη σύνδεση και έτσι ο χρήστης μπορεί να επιτρέψει ή να μην επιτρέψει άμεσα την σύνδεση.

Η Malwarebytes, αγόρασε το Windows Firewall Control τον Ιούνιο του 2018, και ανέφερε ότι θα το ενσωματώσει στα βασικά τα της. Η εταιρεία διαβεβαίωσε τους χρήστες του προϊόντος ότι το πρόγραμμα θα διατηρηθεί και σαν αυτόνομη εφαρμογή αλλά κάτω από το branding της Malwarebytes.

Από σήμερα λοιπόν αν είστε χρήστης της δωρεάν εφαρμογής μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος. Απλά ακολουθήστε την διαδρομή Notifications > Display και ενεργοποιήστε το χρήσιμο χαρακτηριστικό.

______________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).