Κατεβάστε δωρεάν εισιτήρια για τα μουσεία των ΗΠΑ για τις 22 Σεπτεμβρίου


Αν βρεθείτε στις ΗΠΑ το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου μπορείτε να επισκεφτείτε δωρεάν πάνω από 1000 μουσεία .

national portrait gallery reynolds center american art 700x466 - Κατεβάστε δωρεάν εισιτήρια για τα μουσεία των ΗΠΑ για τις 22 Σεπτεμβρίου

Τα μουσεία σε ολόκληρη τη ΗΠΑ θα προσφέρουν δωρεάν είσοδο το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου για την ετήσια Ημέρα Μουσείων του Smithsonian. Και επειδή εκεί πέρα δουλεύουν λίγο πιο οργανωμένα από εμάς εδώ, για να πραγματοποιήσετε την δωρεάν επίσκεψη θα χρειαστείτε να κατεβάσετε online τα εισιτήρια σας. Η υπηρεσία εγγραφής και παροχής των δωρεάν εισητηρίων είναι ήδη διαθέσιμη από την ιστοσελίδα της Smithsonian.

Συμμετέχουν πάνω από χίλια μουσεία, συμπεριλαμβανομένων και αρκετών με εξειδικευμένα εκθέματα. Όπως το Lizzadro Museum of Lapidary Art στο Elmhurst του Illinois που εστιάζεται σε πολύτιμους λίθους και γλυπτά ή το Μουσείο Ιστορίας “Ο κόσμος του ποταμού Οχάιο” της Ιντιάνα ή το μουσείο Antique Gas & Steam Engine της Καλιφόρνιας ή Μουσείο Φάρων του Beavertail στο νησί Rhode.

Τα εισιτήρια παρέχουν δωρεάν είσοδο για τον κάτοχο του και για έναν επισκέπτη. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι μπορείτε να κατεβάσετε μόνο ένα εισιτήριο ανά διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οπότε επιλέξτε προσεκτικά τα στοιχεία που θα αποστείλετε.


Λήψη νέων αναρτήσεων μέσω email:

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.