Microsoft απέσυρε την προειδοποίηση για τους browsers

Η Microsoft σταμάτησε να εμφανίζει την προειδοποίηση που πρότεινε τον αποκλεισμό εγκατάστασης του Google Chrome και του Mozilla Firefox στα builds προεπισκόπησης των Windows 10.

Σε παλαιότερη δημοσίευση είχαμε αναφέρει ότι στις εκδόσεις των Windows 10 που κυκλοφορούσαν στο πλαίσιο του προγράμματος Windows Insider εμφανιζόταν μια ειδοποίηση που συνιστούσε την μη εγκατάσταση προγραμμάτων περιήγησης από τρίτους όπως τις εφαρμογές Chrome και Firefox.microsoft

Η συγκεκριμένη προειδοποίηση δεν διέθετε κάποια ρύθμιση για να εμποδίζει την εμφάνισή της. Όπως φαίνεται λοιπόν η Microsoft απέσυρε πλήρως την προειδοποίηση μετά από τις δημόριες .

Η εταιρεία αναφέρει ότι ήταν απλώς μια δοκιμή που διεξήχθη στο πλαίσιο του προγράμματος Windows Insider, αλλά δεν αναφέρει αν θα το εφαρμόσει στα Windows 10 κάποια στιγμή στο μέλλον. Ωστόσο, η εταιρεία εγγυάται ότι οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιο πρόγραμμα περιήγησης θα τρέχουν στον υπολογιστή τους. Ευχαριστώ Microsoft!

“Έχουμε δοκιμάσει αυτή τη λειτουργικότητα μόνο με τους . Το Πρόγραμμα Windows Insider επιτρέπει στη Microsoft να δοκιμάζει διαφορετικά χαρακτηριστικά, και την λειτουργικότητα και να δέχεται feedback πριν προχωρήσει. Οι πελάτες μας διατηρούν τον έλεγχο και μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα περιήγησης της ς τους ” ανέφερε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας, σύμφωνα με το ZDNet.

Παρόλο που έχει κάθε δικαίωμα να δοκιμάζει το λειτουργικό της, ορισμένες από τις αλλαγές που προτείνει κατά καιρούς είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενες. Μία από αυτούς θα αναγκάσει τους χρήστες των Windows 10 να ανοίγουν όλους τους συνδέσμους από το App Store με τον Microsoft Edge, ανεξάρτητα από το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης.

Έτσι με το Windows 10 October 2018 μάλλον δεν θα δούμε την προειδοποίηση, αλλά αναμένουμε από τη Microsoft την προώθηση παρόμοιων ιδεών στις επόμενες ενημερώσεις των Windows 10.

______________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.083 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).