H Times Newer Roman κάνει τις εργασίες σας να φαίνονται μεγαλύτερες

Η Times Newer Roman είναι ειδικά σχεδιασμένη για να κάνει τις εργασίες σας να φαίνονται μεγαλύτερες.

Αν είστε φοιτητής ή μαθητής λυκείου ή ακόμα και επαγγελματίας συγγραφέας, και σας έχουν αναθέσει μία μεγάλη εργασία, ας πούμε πέντε σελίδες, σε μέγεθος γραμματοσειράς Times New Roman 12pt, ίσως να χρειάζεστε λίγη βοήθεια αν κολλήσετε στην τέταρτη και δεν ξέρετε τι άλλο να γράψετε.

Τα συνηθισμένα κόλπα που κάνει κάποιος όταν βρίσκεται σε αυτή την θέση και θέλει να κάνει ένα δοκίμιο να φαίνεται μακρύτερο είναι να χρησιμοποιήσει μεγαλύτερα διαστήματα, πολλά κόμματα, μεγάλα περιθώρια, και ίσως να προσπαθήσει να μεγαλώσει το μέγεθος της γραμματοσειράς. Στην φαρέτρα του άτακτου φοιτητή υπάρχει πλέον και μια πιο εύκολη λύση: η γραμματοσειρά Τimes Newer Roman. Η Τimes Newer Roman είναι μια γραμματοσειρά κατασκευασμένη από την εταιρεία MSCHF, και μοιάζει πάρα πολύ με την πανεπιστημιακή γραμματοσειρά Τimes New Roman, αλλά κάθε χαρακτήρας μεταβάλλεται απαλά ώστε να είναι 5 με 10% μακρύτερος. Έτσι με μία απλή θα δείτε τα δοκίμια σας να φαίνονται μακρύτερα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Τimes Newer Roman, ένα έγγραφο 15 σελίδων, μονής απόστασης, σε μέγεθος 12pt απαιτεί μόνο 5.833 λέξεις, σε σύγκριση με τις 6.680 που απαιτεί η τυποποιημένη Τimes New Roman. (Η διαφορά είναι 847 λέξεις που δεν χρειάζεται να γράψετε, η οποία είναι περισσότερο από το διπλάσιο αυτού του άρθρου!)

Αναλυτικότερα η Times New Roman είναι γραμματοσειρά με άδεια χρήσης, ενώ η Times Newer Roman είναι στην πραγματικότητα μια τροποποιημένη της Nimbus Roman No.9 L (1), η οποία είναι μία γραμματοσειρά ελεύθερου και ανοιχτού κώδικα. Οι αλλαγές που έκανε η MSCHF απλά κάνουν τους χαρακτήρες της Nimbus Roman No.9 L ευρύτερους, αφήνοντας τα κατακόρυφα ύψη ανέγγιχτα. Θεωρούν ότι έτσι είναι πιο δύσκολο να παρατηρήσετε τη διαφορά μεταξύ της Times Newer Roman και της Times New Roman.

Λάβετε υπόψην σας ότι στην ψηφιακή εποχή μας τέτοιου είδους τεχνάσματα έχουν κάποια μειονεκτήματα. Η Times Newer Roman θα δουλέψει μόνο για εργασίες που πρέπει να υποβάλετε με το χέρι ή σε PDF.  Αν είναι να στείλετε ένα έγγραφο σε μορφή Word χρησιμοποιώντας μια προσαρμοσμένη γραμματοσειρά που οι καθηγητές είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα έχουν εγκαταστήσει, τότε η λύση αυτή δεν θα σας βοηθήσει. Ομοίως, η Times Newer Roman είναι χρήσιμη μόνο για απαίτηση μεγάλων αριθμών σελίδων. Αν έχετε ένα αυστηρό όριο μέτρησης λέξεων, τότε δεν έχετε τύχη.

Η Times Newer Roman είναι διαθέσιμη δωρεάν σε αυτό το link. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το iGuRu δεν σας προτείνει να εξαπατήσετε οποιονδήποτε, τροποποιώντας τα δοκίμια σας κατά οποιονδήποτε τρόπο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).