Windows 10 October 2018 build 17763 κυκλοφορεί το RTM

Η Microsoft φέρεται να κυκλοφόρησε το RTM του Windows 10 October 2018 Update. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, το Windows 10 build 17763 που δημοσιεύσαμε την περασμένη εβδομάδα μπορεί να είναι η επιλογή της Microsoft για το RTM της μεγάλης ενημέρωσης που θα κυκλοφορήσει αρχές του επόμενου μήνα.

Το Build 17763 έχει ήδη κυκλοφορήσει και για τους Ιnsiders που είναι εγγεγραμμένοι στο Slow Ring από την περασμένη εβδομάδα. Συνήθως, αυτό συμβαίνει όταν τα θεωρούνται σταθερά και με αυξημένη αξιοπιστία.Windows 10 October

Αν αυτό λοιπόν το build είναι πράγματι το RTM του επερχόμενου Windows 10 October 2018 Update, θα το δούμε σύντομα (τις επόμενες μέρες) στο Release Preview ring. Φυσικά μετά όσοι εγκαταστήσουν το RTM μέχρι το τέλος του μήνα, η Microsoft θα διαθέσει ορισμένες αθροιστικές ενημερώσεις για να διορθώσει τα υπόλοιπα σφάλματα.

Να αναφέρουμε ότι ο WZor, (γνωστός Ρώσος leaker και πολύ αξιόπιστη πηγή για τα Windows) αλλά και το birthcity.com, αναφέρουν ότι το build 17763 είναι το RTM του Windows 10 October 2018 Update, αν και μέχρι σήμερα η Microsoft δεν έχει αναφέρει κάτι τέτοιο.

Ένα εικαζόμενο χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας της επερχόμενης ενημερωμένης ς που διαρρεύθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα ήθελε την Microsoft να κυκλοφορεί το RTM build στα μέσα Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τον WZor αυτό θα γινόταν στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ η προώθηση του build στο Slow Ring πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου.

Να αναφέρουμε για όλους τους ενδιαφερόμενους ότι το build 17763 κυκλοφορεί με δύο διαφορετικά γνωστά , που περιγράψαμε στην παλαιότερη δημοσίευσή μας. Αν είναι όμως το RTM build, η Microsoft θα έχει επιλύσει ήδη τα προβλήματα και θα τα επιδιορθώσει με κάποια αθροιστική ενημέρωση.

__________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).