Το πληκτρολόγιο SwiftKey της Microsoft έχει την δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης

Η Microsoft κυκλοφόρησε εχθές μια σημαντική ενημέρωση για το SwiftKey που τρέχει σε λειτουργικό Android, το οποίο περιλαμβάνει την δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης κατά την στιγμή της πληκτρολόγηση, δηλαδή σε πραγματικό χρόνο.

Με άλλα λόγια, με το πληκτρολόγιο SwiftKey το κείμενό σας μπορεί να μεταφραστεί αυτόματα, καθώς πληκτρολογείτε, χρησιμοποιώντας την μηχανή αυτόματης μετάφρασης του Microsoft Translator. Αυτό το χαρακτηριστικό είχε αρχικά αναπτυχθεί στο build beta, που η εταιρία έβγαλε στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά με αυτή την έκδοση, είναι διαθέσιμη για όλους τους κατόχους κινητών με λειτουργικό Android.

“Έχουμε ενσωματώσει το Microsoft στο SwiftKey. Αυτό σας δίνει έναν γρήγορο και απρόσκοπτο τρόπο χρήσης της αυτόματης μετάφρασης. Δεν υπάρχει πλέον η εναλλαγή εφαρμογών ή ηαντιγραφή και εμπρός – πίσω”, αναφέρει Microsoft στα χαρακτηριστικά αυτής της νέας έκδοσης.

Επιπλέον, η νέα έκδοση του SwiftKey προσφέρει για μια δέσμη νέων γλωσσών, όπως Αντίγκε (Adyghe), Νουβιάνα-Ντονγκολάουι (Nubian-Dongolawi), Ντοτγιαλικά (Dotyali), Γκοροντάλο (Gorontalo), Ινγκούς (Ingush), Καμπίγιε (Kabiye), Μι'κμάκ (Mi'kmaq), Νιούαρ (Newar), Γουάχι (Wakhi), Καλμίκ (Kalmyk) και Νουβιανά-Κένζι (Nubian-Kenzi). Δεν νομίζουμε ότι σας χρειάζεται ή ότι γνωρίζετε καμμία από τις παραπάνω νέες γλώσσες, αλλά πάντως το SwiftKey περιέχει τα Ελληνικά και όλες τις γνωστές γλώσσες. Πλέον των νέων γλωσσών υπάρχουν και ενημερώσεις των υφισταμένων.

Το SwiftKey είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο προηγμένες εφαρμογές πληκτρολογίου όχι μόνο στο Android, αλλά και στο iOS, προσφέροντας έναν εξαιρετικά ακριβή μηχανισμό πρόβλεψης και διόρθωσης, σε μια εντυπωσιακή ποικιλία γλωσσών.

Η βαθμολογία που έχει η εφαρμογή στο Store καθώς και οι 100 εκατομμύρια εγκαταστάσεις, είναι ζωντανή απόδειξη για το πόσο προηγμένη είναι.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).