Πώς να βλέπετε τον καιρό στο ημερολόγιο του Outlook

Το γνωρίζετε ότι το Outlook της Microsoft έχει την δυνατότητα να σας δείξει τον καιρό τριών ημερών για τον τόπο που επιθυμείτε? Δείτε πως.

Το Outlook διαθέτει μια ενσωματωμένη που σας δείχνει τον καιρό για τις επόμενες τρεις ημέρες. Δεδομένου ότι το Outlοοk περιέχει και ημερολόγιο, η ένδειξη του καιρού είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό που συνδυάζεται με τα μελλοντικά σας. Αλλά ας δούμε πως θα το ενεργοποιήσετε.

Βήμα 1 : Στο Outlook, κάντε στο “Αρχείο” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή “Επιλογές”.

Βήμα 2: Στο παράθυρο “Επιλογές του Outlοοk”, μεταβείτε στην κατηγορία “Ημερολόγιο” στα αριστερά. Στα δεξιά, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της οθόνης και ενεργοποιήστε την “Εμφάνιση καιρού στο ημερολόγιο”.

Βήμα 3: Επιλέξτε το μετρικό σύστημα θερμοκρασίας που επιθυμείτε (Κελσίου ή Φαρενάιτ) και κάντε κλικ στο κουμπί “” (Από προεπιλογή, θα δείτε τις θερμοκρασίες στο Fahrenheit).

Βήμα 4: Στη συνέχεια ανοίξτε το ημερολόγιο στο Outlοοk. Θα δείτε τον καιρό που εμφανίζεται πάνω ακριβώς από το ημερολόγιο. Από προεπιλογή, ο καιρός δείχνει την . Για να το αλλάξετε, κάντε κλικ στο μικρό μαύρο βέλος στα δεξιά του ονόματος της πόλης και, στη συνέχεια, πατήστε “Προσθήκη τοποθεσίας”.

Βήμα 5: Προσθέστε την τοποθεσία της επιλογής σας στα Αγγλικά- ας πούμε – και το Outlοοk θα σας παράσχει μια λίστα επιλογών που ταιριάζουν με ότι πληκτρολογείτε (προσοχή υπάρχει και η πόλη Αθήνα στην Αμερική). Επιλέξτε το σωστό.

Τώρα, επειδή η Αθήνα είναι μία μεγάλη πόλη, ίσως να μην θέλετε να γνωρίζετε τον καιρό στο κέντρο της, αλλά σε κάποιο περιφερειακό σημείο της, ας πούμε το Γαλάτσι. Άλλωστε ο καιρός μπορεί να ποικίλει αρκετά σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Έτσι αντί να γράψετε το “Athens” γράψτε “Galatsi”,και θα δείτε το Outlook να σας προτείνει το “Galatsio Attikis”, το οποίο είναι και η περιοχή που αναζητάτε. Δοκιμάστε να γράψετε διάφορα ονόματα για να βρείτε την δική σας περιοχή.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).