uTorrent Web πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες τη μέρα

Το BitTorrent ανακοίνωσε σήμερα ότι η τελευταία του , το uTorrent Web, ξεπέρασε τους 1 εκατομμύριο καθημερινούς ενεργούς χρήστες.
uTorrent Web

Το uTorrent Web ήταν διαθέσιμο σαν beta εδώ και χρόνια, αλλά το web-based torrent client τελικά κυκλοφόρησε σαν σταθερή έκδοση ακριβώς πριν από ένα μήνα, στις 4 Σεπτεμβρίου.
Έτσι δεν μπορούμε να πούμε ότι χρειάστηκε ένα μήνα μόνο για να πετύχει το ορόσημο τους ενός εκατομμυρίου χρηστών. Ωστόσο το uTorrent Web φαίνεται να υιοθετήθηκε αρκετά γρήγορα από τα τελευταία στάδια της beta μέχρι την σταθερή έκδοση.

Το BitTorrent είναι το πρωτόκολλο ανταλλαγής μεταξύ παρόχων (peer-to-peer) (P2P) που πολύ συχνά χρησιμοποιείται για την online πειρατεία. Υπάρχει όμως και μια εταιρεία με το όνομα BitTorrent, η οποία διαθέτει πιο δημοφιλείς εφαρμογές: το BitTorrent και uTorrent (γνωστό και σαν μ).

Η κύρια διαφορά μεταξύ του uTorrent Web και των εφαρμογών είναι ότι όλες οι λήψεις πραγματοποιούνται από το . Όπως και το uTorrent, το uTorrent Web μπορεί να αναπαράγει αρχεία ήχου και βίντεο πριν τελειώσει η λήψη με . Όμως σε αντίθεση με το uTorrent, η αναπαραγωγή μιας ταινίας ή ενός αρχείου ήχου γίνεται μέσα από το πρόγραμμα περιήγησης. Φυσικά μπορείτε να ανεβάσετε και να κατεβάσετε και άλλους τύπους αρχείων όπως ακριβώς και με μια κανονική εφαρμογή.

Να αναφέρουμε ότι το κλασικό uTorrent, φαίνεται να υπερτερεί του Web για πολλούς και διάφορους λόγους. Το uTorrent Web φέρνει πολλές ενοχλητικές ειδοποιήσεις στον browser για παράδειγμα, αλλά και επιβαρύνει την εφαρμογή περιήγησής σας με επιπλέον διεργασίες.

_____________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).