Το Winamp σχεδιάζει να επιστρέψει πλήρως ανανεωμένο το 2019

Το Winamp, ένα από τα παλαιότερα προγράμματα αναπαραγωγής ψηφιακής μουσικής, σχεδιάζει μια μεγάλη για το 2019. Η εταιρεία Radionomy επιθυμεί να κάνει επανεκκίνηση του ένδοξου παρελθόν του, ως μία εφαρμογή all-in-one.

Σκοπός της Radionomy είναι να δημιουργήσει το νέο Winamp που θα αναπαράγει οτιδήποτε ηχητικό, όπως podcasts, playlists, ραδιοφωνικούς σταθμούς, δηλαδή θα αναπαράγει κάθε ψηφιακό ήχο σε μια ενιαία πλατφόρμα. Περιμένουμε η ενημέρωση να κυκλοφορήσει το 2019.

Δεν έχουμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες για την αναβάθμιση. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι το Winamp θα έχει μια εφαρμογή για κινητά, διαθέσιμη για iOS και , και μία για υπολογιστές η οποία θα αναβαθμιστεί πλήρως. Επί του παρόντος θα έρθει στις 18 Οκτωβρίου μία δωρεά ενημέρωση για την 5.8 και θα είναι η πρώτη νέα έκδοση που έχει λάβει η εφαρμογή από τότε που η έκδοση 5.666 εμφανίστηκε το 2013. Η εφαρμογή το 2016 ουσιαστικά εγκαταλείφθηκε και μέσα στο ίδιο έτος πωλήθηκε στην Radionomy.

Η επερχόμενη ενημέρωση στις 18 Οκτώβρη θα είναι ένα απλό ξύπνημα της μνήμης των παλαιοτέρων χρηστών του internet καθώς το μόνο που θα παρέχει θα είναι μερικές βασικές διορθώσεις σφαλμάτων και συμβατότητας που θα κρατήσουν την εφαρμογή σε λειτουργία μέχρι να μπορέσει η εταιρεία να φέρει μια νέα αναβάθμιση. Η πλήρως ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής, η Winamp 6, αναμένεται κάποια στιγμή το επόμενο έτος και λογικά θα την συνοδεύει και η εφαρμογή για κινητά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Radionomy, Alexandre Saboundjian δήλωσε ότι οραματίζεται το νέο Winamp ως ένα είδος συγκεντρωμένων προγραμμάτων που θα εμπεριέχει όλες τις πιθανές επιλογές ακρόασης σε μια ενιαία πλατφόρμα με δυνατότητα . Δεν ανάφερε το πώς το νέο Winamp θα ενσωματωθεί με υπηρεσίες όπως Spotify, Apple Music, Pandora, ή οποιαδήποτε άλλη δημοφιλή επιλογή streaming. Είναι απίθανο οι εταιρείες να ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με ένα project που σχεδιάζει να τραβήξει τους χρήστες έξω από τα μεμονωμένα οικοσυστήματα τους. Σε αναμονή λοιπόν.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).