iPhone XS Max 6 μήνες να μην φάει για να πάρει HiFi

Όταν ανακοίνωσε η Apple τις νέες της τηλεφωνικές συσκευές για το 2018 ακούστηκαν για άλλη μια φορά διάφορα για την υψηλή τιμή του νέου iPhone XS και του iPhone XS Max.

Τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν από το Consumer Research Partners (CIRP) δείχνουν ότι και τα δύο iPhones καταγράψει πολύ υψηλά νούμερα ζήτησης. Τα νούμερα των πωλήσεων στις συγκεκριμένες αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 16% όλων των πωλήσεων του iPhone κατά το τελευταίο τρίμηνο που έληξε στις 29 Σεπτεμβρίου.

Τα νούμερα των iPhone 8 και το iPhone 8 Plus αντιπροσωπεύουν το 16% και το 17% αντίστοιχα όλων των τηλεφώνων που πωλήθηκαν πέρυσι από την Apple κατά την ίδια περίοδο.

Τα νούμερα για το iPhone X που κυκλοφόρησε αργότερα, σύμφωνα με την CIRP αντιπροσώπευαν το 14% των πωλήσεων στις αρχές του επόμενου τριμήνου.

“Φέτος, η Apple κυκλοφόρησε τα iPhοne XS και XS Max, τα δύο πιο ακριβά μοντέλα της, στο τέλος του τριμήνου. Πέρυσι, η Apple παρουσίασε το πιο ακριβό iPhone X το τέταρτο τρίμηνο. Έτσι, κατά τη διάρκεια του τριμήνου που έληξε στις 29 Σεπτεμβρίου 2018, η Apple είχε για πρώτη φορά να παρακολουθήσει τις αγορές από 10 μοντέλα. Το iPhοne XS και το XS Max παρουσίασαν παρόμοια αποτελέσματα με το iPhοne 8 και το 8 Plus στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2017” δήλωσε ο Josh Lowitz, συνεργάτης και συν του CIRP.iPhone

Η Apple ετοιμάζεται τώρα να κυκλοφορήσει το τρίτο και τελευταίο iPhοne που παρουσίασε στην εκδήλωση της 12ης Σεπτεμβρίου. Το iPhone XR αναμένεται να καταγράψει επίσης μεγάλα νούμερα πωλήσεων, καθώς είναι τα πιο αναμενόμενα της Apple φέτος. Η αρχική του τιμή ξεκινάει από 749 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Να αναφέρουμε ότι και στην Ελλάδα παρατηρήσαμε για άλλη μια φορά το σύνδρομο “πάρτα όλα” στα καταστήματα που διαθέτουν τις νέες συσκευές της Apple. Η διαφορετικότητα όμως με την χώρα μας είναι ότι από το 2009 υποτίθεται ότι βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση.
Εν τω μεταξύ οι κριτικές για τα νέα iPhοne ποικίλουν. Όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερες η καινοτόμος τεχνολογία απουσιάζει τα τελευταία χρόνια.
Και για να μην παρεξηγηθώ από τους fan boys εννοώ το συναίσθημα του ένιωσε το κοινό κατά την του πρώτου iPhone.
Σίγουρα κάθε νέα συσκευή που κυκλοφορεί θα πρέπει να προσφέρει και κάτι νέο, αλλιώς δεν θα την προτιμήσουν. Ωστόσο η τιμή σκαρφαλώνει σε ύψη που δεν έχουμε συνηθίσει για κινητές τηλεφωνικές συσκευές.

Να υπενθυμίσω ότι δεν είμαστε στην εποχή που ένα κινητό τηλέφωνο σε μέγεθος βαλίτσας κόστιζε 500.000 δραχμές όταν το μηνιάτικο ήταν 100.000.

__________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).