Windows 10 October 2018 προβλήματα και στα fonts

Εκτός από τα ζητήματα απώλειας ήχου και δεδομένων, το νεώτερο Windows 10 October 2018 Update της αντιμετωπίζει προβλήματα και με τις γραμματοσειρές για ορισμένους χρήστες.

Οι γραμματοσειρές δεν εμφανίζονται όπως πρέπει στις Ρυθμίσεις και στις τρίτων κατασκευαστών όπως το Foobar2000.Windows 10 October

Το συγκεκριμένο πρόβλημα αναφέρθηκε στο Reddit (1,  2 ). Ακολουθούν μερικά screenshots.

Το παραπάνω πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί εύκολα, αρκεί να ενημερώσετε τα drivers του υπολογιστή σας επιλέγοντας το link που επιθυμείτε από τα παρακάτω:

Για να διορθώσετε το πρόβλημα της γραμματοσειράς, κατεβάστε την τελευταία έκδοση του προγράμματος της κάρτας γραφικών που διαθέτει ο σας και εγκαταστήστε την. Αν έχετε ήδη την τελευταία έκδοση του driver θα πρέπει να επαναλάβετε την εγκατάσταση. Φαίνεται ότι η ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης αλλάζει την προσωρινή μνήμη των γραμματοσειρών και ενημερώνει τις ρυθμίσεις εναλλαγής γραμματοσειρών. Έτσι όλα επανέρχονται στο κανονικό.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η επόμενη σταθερή έκδοση των Windows. Αν χρησιμοποιείτε ήδη το Windows 10 October 2018 Update και παρατηρείτε προβλήματα, καλό θα ήταν να πραγματοποιήσετε μια επαναφορά σε προηγούμενη έκδοση, πιο σταθερή, τουλάχιστον μέχρι να επιδιορθωθούν όλα τα προβλήματα.

_________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply
  1. Nα σαι καλά. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση διότι μέχρι πριν από λίγο νόμιζα ότι πάει για θάνατο η κάρτα οθόνης του φορητού μου και κατ επέκταση όλο το 10ετίας φορητό μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).