Ubuntu 19.04 Disco Dingo βαπτίστηκε το επερχόμενο Ubuntu

Μετά την κυκλοφορία της διανομής Ubuntu 18.10 (Cosmic Cuttlefish), η ξεκινάει τον κύκλο ανάπτυξης της επόμενης μεγάλης έκδοσης: Η διανομή Ubuntu 19.04, θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2019.

Αν και ο CEO της Canonical, σταμάτησε να ονοματίζει τις διανομές Mark Shuttleworth με πολύ παράξενα ονόματα (βλέπε Cosmic Cuttlefish), η ομάδα ανάπτυξης που βάπτισε την επερχόμενη έκδοση, της έδωσε ένα επίσης παράξενο όνομα. Ubuntu 19.04

Το Ubuntu 19.04 θα αποκαλείται “Disco Dingo” και θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου του 2019, αν πάνε όλα καλά. Ο κύκλος ανάπτυξης ξεκίνησε επίσημα στις 25 Οκτωβρίου του 2018 με το ανέβασμα του toolchain στους της εταιρείας. Οι τρεις εβδομάδες δοκιμών του επερχόμενου Ubuntu, έχουν προγραμματιστεί για τις 3, 31 και 28 Φεβρουαρίου του 2019.

Το Ubuntu 19.04 θα κυκλοφορήσει σαν Beta για πρώτη φορά στις 28 Μαρτίου του 2019. Αυτό θα είναι το μόνο επίσημο build του λειτουργικού συστήματος που θα διανεμηθεί δημόσια για δοκιμές. Μετά από αυτό το στάδιο, ακολουθεί το Freeze που έχει οριστεί για τις 4 Απριλίου και το Final Freeze στις 11 Απριλίου, λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία στις 18 Απριλίου του 2019.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε τα νέα που θα μας φέρει αυτή η έκδοση. Τα μόνα που γνωρίζουμε ήδη είναι ότι θα κυκλοφορήσει με το επερχόμενο GNOME 3.32, που θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 13 Μαρτίου 2019 και θα τρέχει με τον τελευταίο πυρήνα του Linux που θα είναι διαθέσιμη την επόμενη άνοιξη, πιθανώς το Linux 5.0.

Ως συνήθως, θα προσπαθήσουμε να σας κρατούμε ενημερωμένους με τον κύκλο ανάπτυξης της σειράς λειτουργικών συστημάτων Ubuntu 19.04 (Disco Dingo) κατά τους επόμενους έξι μήνες. Ωστόσο, το Ubuntu 19.04 θα είναι ένα βραχύβιο υποκατάστημα υποστηριζόμενο από το Canonical με και ς για εννέα μόνο μήνες, μέχρι τον Ιούλιο του 2020.

______________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).