KB4462933 στο Windows 10 προβλήματα και επιδιορθώσεις

Η Microsoft κυκλοφόρησε την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση στις 24 Οκτωβρίου. Η ενημέρωση υποτίθεται ότι θα βελτίωνε και θα επιδιόρθωνε συστήματα που τρέχουν με το λειτουργικό Windows 10 Απριλίου 2018 Update (έκδοση 1803).

Αν και για αυτή την ενημέρωση δεν είχαν αναφερθεί προβλήματα αρχικά, η Microsoft διέθεσε περισσότερες πληροφορίες για προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μετά την εγκατάστασή της επιβεβαιώνοντας δύο διαφορετικά τα στα Windows 10.kb4462933

Το πρώτο, είναι ένα ζήτημα της KB4462933 φέρεται να κρασάρει τα εργαλεία για προγραμματιστές στον Microsoft Edge. Η εκκίνηση των εργαλείων από το μενού δεν λειτουργεί σύμφωνα με την Microsoft, που αναφέρει ότι το πρόβλημα μπορεί να επιδιορθωθεί προσωρινά μέχρι την επόμενη ενημέρωση.

Έτσι στα Windows 10 x64, για να επαναφέρετε τα εργαλεία για προγραμματιστές, θα πρέπει να συνδεθείτε με ένα λογαριασμό διαχειριστή και να διαγράψετε το παρακάτω αρχείο:

C:\Windows\SystemApps\Microsoft.MicrosoftEdgeDevToolsClient_8wekyb3d8bbwe\microsoft.system.package.\Autogen\JSByteCodeCache_64

Στα Windows των x86bit, διαγράψετε το παρακάτω αρχείο και στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε μια επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης:

C:\Windows\SystemApps\Microsoft.MicrosoftEdgeDevToolsClient_8wekyb3d8bbwe\microsoft.system.package.metadata\Autogen\JSByteCodeCache_32

Το δεύτερο πρόβλημα της KB4462933, είναι ένα σφάλμα για το οποίο η Microsoft λέει ότι θα μπορούσε να συμβεί και μετά την εγκατάσταση του September 11, 2018 .NET Framework update.

“Αφού εγκαταστήσετε το September 11, 2018, .NET Framework update, η του SqlConnection μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα”, αναφέρει η Microsoft.

Υπάρχει επίσης ένας προσωρινός τρόπος αντιμετώπισης. Αν θέλετε να προχωρήσετε μόνοι σας μπορείτε να βρείτε όλες τις οδηγίες που θα χρειαστείτε εδώ.

Η Microsoft ετοιμάζεται εν τω μεταξύ να κυκλοφορήσει νέες αθροιστικές ενημερώσεις την επόμενη Τρίτη, 13 Νοεμβρίου.

____________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).