Windows 10 October 2018 Update έρχεται την Τρίτη;

H Microsoft φέρεται να προετοιμάζεται για άλλη μια προσπάθεια διάθεσης του Windows 10 October 2018 . Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για τις 13 Νοεμβρίου (Τρίτη). Θα είναι η δεύτερη και ελπίζουμε η τελευταία προσπάθεια αναβάθμισης συστημάτων στην έκδοση 1809.

Windows 10 OctoberΈτσι μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, το αρχείο “MediaCreationTool1809Oct.exe” θα αντικατασταθεί με κάποιο νεότερο, Όμως προς το παρόν είναι ακόμη στην έκδοση 17763.1 κάτι που σημαίνει ότι είναι συνδεδεμένο με το προβληματικό Windows 10 October 2018 Update.

Το “Windows as a service” ακουγόταν σαν μια πολύ καλή ιδέα το 2015, όταν η Microsoft κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τα Windows 10. Αλλά όμως από τον τελευταίο Οκτώβριο, η μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει τον τρόπο που λειτουργεί το μοντέλο. Τα προβλήματα της έκδοσης 1809 συνεχίστηκαν και το Νοέμβριο.

Το τελευταίο ζήτημα παρουσιάστηκε στις 8 Νοεμβρίου όταν ξαφνικά τα Windows έχαναν την κατάσταση ενεργοποίησής τους. Οι ιδιοκτήτες των συσκευών ενημερωνόταν από το λειτουργικό της Microsoft ότι δεν διέθεταν πλέον μια έγκυρη ψηφιακή και ότι χρησιμοποιούσαν ένα “μη γνήσιο αντίγραφο των Windows”.

Τα προβλήματα της ενεργοποίησης φαίνεται να έχουν επιλυθεί, χωρίς όμως η Microsoft να ζητήσει έστω και ένα συγγνώμη.

Στην εποχή του Windows-as-a-service, θα πρέπει να συνηθίσουμε ίσως τέτοια περιστασιακά προβλήματα. Όμως, οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν έγκαιρη και έγκυρη όταν προκύπτουν προβλήματα κάτι που η Microsoft δεν φαίνεται να κάνει με ευχαρίστηση, ενώ πολλές φορές δεν το κάνει καθόλου.

Χθες αναφέραμε άλλο ένα καταπληκτικό με το νέο μοντέλο της Microsoft.

Η εταιρεία αναφέρει ότι όλα προβλήματα της έκδοσης 1809, έχουν επιδιορθωθεί με τις αθροιστικές ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν στις 16 και στις 20 Οκτωβρίου. Αν όμως είστε από αυτούς που εγκατέστησαν την έκδοση 1809 από την πρώτη εβδομάδα που ήταν διαθέσιμη, δεν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσετε αυτές τις ενημερώσεις. Ή μάλλον υπάρχει.. Να εγγραφείτε στο πρόγραμμα , και να γίνετε άλλος ένας tester του λειτουργικού της εταιρείας.

Αυτό φυσικά δεν είναι σωστό. Οι πελάτες που υποτίθεται ότι τρέχουν μια επίσημη (και σταθερή) έκδοση των Windows δεν θα πρέπει να εγγραφούν σαν beta testers για να εγκαταστήσουν κρίσιμες διορθώσεις.

_____________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

2 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).