AV-TEST Οκτώβριος 2018 Windows 10 το καλύτερο antivirus

Oι ερευνητές της AV-TEST δημοσίευσαν τα των δοκιμών Οκτωβρίου για το καλύτερο antivirus των Windows 10.

Στα αποτελέσματα είδαμε και μερικές εκπλήξεις που θα αναφέρουμε παρακάτω. Η συγκεκριμένη έρευνα διεξήχθη τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2018 και ως συνήθως έδειξε τα γνωστά μας ονόματα στις πρώτες θέσεις.AV-TEST

Για παράδειγμα, τη μέγιστη βαθμολογία των 18 μονάδων κατάφεραν να έχουν οι εφαρμογές Avira Antivirus Pro, Bitdefender Internet Security, BullGuard Internet Security, Kaspersky Internet Security, Microworld eScan Internet Security Suite και το Norton Security της Symantec.

Σίγουρα όμως, δεν περίμενε κανείς τις εφαρμογές των εταιρειών BullGuard και Microworld να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις μαζί με τις εταιρείες ασφάλειας Kaspersky και Bitdefender. Σύμφωνα όμως με τις δοκιμές της AV-TEST, τα προϊόντα των εταιρειών είχαν από έξι βαθμούς για για κάθε μία από τις τρεις δοκιμές που αξιολογούν την προστασία, την ευχρηστία και την απόδοση.

Τη χειρότερη απόδοση για τον μήνα που πέρασε την είχε το Malwarebytes . Η εφαρμογή είχε 4 βαθμούς στην προστασία, 5 βαθμούς στην απόδοση και 4,5 βαθμούς στην χρηστικότητα. Συνολικά πήρε 13,5 βαθμούς.

Click για μεγέθυνση

Για το Windows Defender τώρα, που μας ενδιαφέρει όλους καθώς έρχεται προεγκατεστημένο στα Windows 10, η απόδοση της εφαρμογής ήταν αρκετά εντυπωσιακή. Το πρόγραμμα της Microsoft είχε συνολικό σκορ 17 βαθμούς με 5,5 μονάδες στην προστασία, 5,5 μονάδες στην απόδοση και 6 μονάδες για την χρηστικότητα.

Είναι η δεύτερη φορά που το Windows Defender φτάνει πολύ κοντά στα κορυφαία προϊόντα ασφαλείας στην αγορά και αν το διατηρήσει, θα μπορούσε να γίνει η μόνη και μοναδική εφαρμογή ασφαλείας των Windows, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους άλλους κατασκευαστές.

_______________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).