Η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 10 19H1 Build 18290


Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση των Windows 10 για τους χρήστες στο fast ring του προγράμματος Windows Insider.

winfast18290 - Η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 10 19H1 Build 18290

Τα Windows 10 build 18290 έρχονται με μια ευπρόσδεκτη οπτική βελτίωση.  Στις αλλαγές που φέρνει συμπεριλαμβάνεται ότι οι χρήστες μπορούν να συγχρονίσουν με μη αυτόματο τρόπο το ρολόι με ένα διακομιστή ώρας και ότι τα Windows 10 build 18290 εισάγουν επίσης ένα νέο εικονίδιο του δίσκου συστήματος που δείχνει ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν το μικρόφωνο.

Σχετικά αναφέρει η εταιρεία “Στο Build 18252 παρουσιάσαμε ένα νέο εικονίδιο μικροφώνου το οποίο θα εμφανίζεται στην περιοχή ειδοποιήσεων και σας ενημερώνει πότε μια εφαρμογή θα έχει πρόσβαση στο μικρόφωνό σας. Από σήμερα αν τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω στο εικονίδιο, θα σας δείξει ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί το μικρόφωνο. Κάνοντας διπλό κλικ στο εικονίδιο θα ανοίξουν οι Ρυθμίσεις απορρήτου μικροφώνου”.

Το Windοws Update θα εμφανίσει επίσης ένα εικονίδιο στο δίσκο του συστήματος για να σας ενημερώσει πότε απαιτείται επανεκκίνηση για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση νέων ενημερώσεων, ενώ η εφαρμογή Mail & Calendar λαμβάνει επίσημα υποστήριξη για το Microsoft To-Do με την έκδοση 11001.20106.

Τα Windοws 10 19H1 αναμένεται να οριστικοποιηθούν τον Μάρτιο ως έκδοση 1903, ενόψει της δημόσιας κυκλοφορίας τον Απρίλιο.


Λήψη νέων αναρτήσεων μέσω email:

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.