Το Coinbase απολαμβάνει την κατρακύλα του Bitcoin

To , ένα από τα μεγαλύτερα μέρη για να αγοράσει κανείς Bitcoin φαίνεται ότι απολαμβάνει με την ανεξέλεγκτη του κρυπτονομίσματος.

Bitcoin

Για άγνωστους λόγους, η εταιρεία παρουσιάζει με υπερηφάνεια ένα γράφημα που δείχνει την αξία του Bitcoin σε δολάρια. Και αναφέρει : Για όσους αγόρασαν Bitcoin το 2009 ή ακόμα και το 2011, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι τα έχετε ήδη πουλήσει. Για εκείνους που αγόρασαν Bitcoin το 2017,…. λυπούμαστε;

Το Bitcοin έχει αγγίξει για σύντομο χρονικό διάστημα το ποσό των 20.000 δολάρια πριν υποχωρήσει τον Ιανουάριο σε περίπου στο μισό, και στη συνέχεια κατρακυλήσει σε όλο το 2018, έχοντας φτάσει πια στην τρέχουσα του, περίπου στα $3.400. Για να καταλάβετε το μέγεθος της πτώσης το Coinbase αναφέρει στο γράφημά του ότι αν το τέλος του 2017, πριν ένα χρόνο δηλαδή, είχατε αγοράσει 100 δολλάρια σε Bitcοin τώρα έχετε στην κατοχή σας μόνο 21,24 δολλάρια.

Για τους αισιόδοξους, υπάρχει η σκέψη ότι αυτή δεν είναι η πρώτη παρατεταμένη πτώση του. Το 2015 και το 2016 είδαν παρόμοια συντριβή, αν και όχι τόσο μεγάλη σε κλίμακα. Και τις φορές, τελικά, συσπειρώθηκε μετά από μερικούς μήνες σε νέα υψηλά επίπεδα όλων των τότε εποχών.

Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, το Bitcoin δεν έχει δει ποτέ μια κατρακύλα αυτού του μεγέθους, που παρέμεινε έτσι για τόσο πολύ καιρό. Εάν είστε ο απαισιόδοξος τύπος, μπορείτε πλέον να αμφισβητήσετε την πραγματική αξία του Bitcoin και εάν ποτέ θα ανακάμψει σίγουρα δεν θα φτάσει καθόλου κοντά στις τιμές που είδαμε πέρυσι.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

One Comment

Leave a Reply
  1. και σε ρωτω αν ηξερες που θα παει το bitcoin , οι μετοχες, ο καιρος, κλπ θα ησουν ακομα εδω να γραφεις ηξεις-αφιξεις κειμενα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).