Ashampoo Burning Studio 20 κερδίστε 6 άδειες χρήσης

Ashampoo Burning Studio 20: Κάντε εγγραφή, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας, αντιγράψτε και μετατρέψτε με το καλύτερο λογισμικό εγγραφής όλων των εποχών

Αποκτήστε το καλύτερο πρόγραμμα εγγραφής! Το νέο Ashampoo Burning Studio 20 είναι η ευκολότερη λύση για να κάνετε εγγραφή τα δεδομένα σας σε CD, DVD και Blu-ray, να αντιγράψετε δίσκους ή να χρησιμοποιήσετε εκτεταμένες δυνατότητες εγγραφής πολυμέσων για τη δημιουργία δικών σας προβολών, και βίντεο με κινούμενα μενού. Ashampoo Burning Studio

Αντιγράψτε τα CD ήχου αυτόματα, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας και σχεδιάστε και εκτυπώστε ξεχωριστά καλύμματα για τα έργα σας! Διασφαλίστε τα αρχεία σας με προστασία από γρατσουνιές από την απώλεια δεδομένων και χρησιμοποιήστε κρυπτογράφηση και προστασία με κωδικό πρόσβασης για μέγιστη ασφάλεια. Ζήστε το καλύτερο Burning Studio που έχει δημιουργηθεί ποτέ!

Burning Studio 20 Box & Screenshot

Ένα γενικό σχέδιο για τα αντίγραφα ασφαλείας σας

Το δημοφιλές χαρακτηριστικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μόλις έγινε πιο ισχυρό. Τα σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σας βοηθούν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας και ακόμη, σας υπενθυμίζουν πότε πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας! Ο νέος βελτιωμένος διαχειριστής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας παρέχει μια γρήγορη προβολή των υφιστάμενων αντιγράφων ασφαλείας και υποστηρίζει άμεσες ενημερώσεις.

Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο! Ανησυχείτε ότι τα δεδομένα σας δεν θα χωρέσουν σε δίσκο; Δεν υπάρχει πρόβλημα, χάρη στην επέκταση δίσκων, το Burning Studio μπορεί να τοποθετήσει τα δεδομένα σας σε πολλαπλούς δίσκους αυτόματα, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας με κωδικό πρόσβασης!

Icon: mark Έξυπνα σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για αξιόπιστες αντιγραφές δεδομένων
Icon: mark Λειτουργία υπενθύμισης για σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας
Icon: mark Νέος διαισθητικός επεξεργαστής για καλύμματα και ένθετα
Icon: mark Υποστήριξη προσομοιωτή πολυμέσων αναπαραγωγέα CD
Icon: mark Έτοιμες προεπιλογές για πάνω από 1.600 ραδιόφωνα αυτοκινήτου
Icon: mark Φωτεινή διεπαφή χρήστη με υψηλές αντιθέσεις
Icon: mark Πολλές ειδικές περιπτώσεις που υποστηρίζονται στη μονάδα ραδιοφώνου αυτοκινήτου
Icon: mark Βελτιωμένες επιλογές εγγραφής δίσκων
Icon: mark Βελτιστοποιημένη ροή εργασίας για λιγότερα κλικ και χρόνους αναμονής
Icon: mark Ευκολότερη δημιουργία εικόνας δίσκου
Icon: mark Αυτόματη επέκταση δίσκων για απεριόριστη χωρητικότητα αποθήκευσης
Icon: mark Υποστήριξη καρτών Compact Flash (CF) και μικροδίσκους

Πανέμορφα καλύμματα και ένθετα

Η δημιουργία καλυμμάτων ήταν πάντα ένα ισχυρό σημείο του Burning Studio. Στην έκδοση 20, αυτή η ενότητα επανασχεδιάστηκε! Το νέο διαισθητικό μενού εκκίνησης σας πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση και σας βοηθάει να επιλέξετε άμεσα τις αγαπημένες σας εικόνες. Μετά από αυτό, βήμα προς βήμα θα φτάσετε στο τελικό κάλυμμα. Η λειτουργία εισς σας βοηθά να αναλύσετε το δίσκο σας και να κατεβάσετε αυτόματα τα απαιτούμενα μεταδεδομένα από το δια και θα δημιουργήσετε μια λίστα κομματιών, αν χρειαστεί. Μπορείτε φυσικά να φτιάξετε ένα κάλυμμα γρήγορα ή να σχεδιάσετε το δικό σας από την αρχή.Δεν θα απογοητευτείτε!

DVD Boxen - Burning Studio 20

Ναι, η εγγραφή δίσκων μπορεί να είναι τόσο απλή!

Πολλοί χρήστες για πρώτη φορά μένουν έκπληκτοι όταν χρησιμοποιούν το Burning Studio. Είναι τόσο εύκολο; Ναι, χρειάζονται μόνο τρία βήματα.

Επιλέξτε τα αρχεία σας, επιλέξτε τη μέθοδο επεξεργασίας και επιλέξτε τον στόχο. Χρειάζεστε ένα κινούμενο μενού για το βίντεό σας; Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ. Θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συλλογής φωτογραφιών σας σε πολλούς δίσκους; Με το Ashampoo Burning Studio 20, ο καθένας από εσάς μπορεί να το κάνει!

Icon Burning Studio 20

Σχεδιάστε και δημιουργήστε τις δικές σας ταινίες και παρουσιάσεις

Με το Burning Studio 20, δεν υπάρχει όριο σε αυτό που μπορείτε να κάνετε! Κόψτε τις ταινίες σας, προσθέστε εισαγωγές και τίτλους τέλους ή εισάγετε υπότιτλους ή έτοιμα θέματα με επαγγελματικά αποτελέσματα. Εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με εκπληκτικές παρουσιάσεις με μουσική υπόκρουση και μετατρέψτε τις πολύτιμες αναμνήσεις σας σε ένα οπτικό αριστούργημα. Σχεδιάστε ατομικά καλύμματα για τα CD ήχου και χρησιμοποιήστε τη συναρπαστική λειτουργία μωσαϊκού ή τα πολλά πρότυπα. Οικογενειακή γιορτή, δουλειά ή διακοπές, με το Ashampoo Burning Studio 20, τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα!

Icon Burning Studio 20

Η γρήγορη και άνετη διαδρομή προς την επιτυχία

Το νέο Ashampoo Burning Studio 20 σέβεται τη ροή εργασίας σας. Αντί για αμέτρητα ένθετα μενού που απαιτούν δεκάδες κλικ, το Burning Studio παρέχει άμεσα προσβάσιμες λύσεις. Χρειάζεστε εξαιρετικά γρήγορα αποτελέσματα με ελάχιστη απαίτηση προσαρμογής; Το Ashampoo Burning Studio 20 είναι το πρόγραμμα για εσάς. Οι έξυπνες αυτόματες λειτουργίες και οι προσεκτικά επιλεγμένες προρυθμίσεις χειρίζονται τη δύσκολη δουλειά και τα σχολαστικά σχεδιασμένα οπτικά στοιχεία δεν σας κουράζουν τα μάτια. Με θέμα σκοτεινό και υψηλής αντίθεσης, η μέγιστη αναγνωσιμότητα είναι εγγυημένη για όλους!

Icon Burning Studio 20

Ριπάρετε δίσκους μουσικής και κάντε εγγραφή αρχεία ήχου

Η έξυπνη λειτουργία ριπαρίσματος δίσκων στο Ashampoo Burning Studio 20 εξάγει ήχο από δίσκους μέσα σε λίγα λεπτά! Ο καλλιτέχνης και το είδος αναγνωρίζονται αυτόματα. Μετατρέψτε τα CD ήχου σε αρχεία ήχου υψηλής ποιότητας και επιλέξτε από μια ποικιλία διαφορετικών μορφών! Φυσικά, μπορείτε στη συνέχεια να μετατρέψετε τα αρχεία σας σε δίσκους μουσικής, μαζί με ρυθμίσεις ισοσταθμιστή και έντασης για καλύτερη εμπειρία ήχου και να προσθέσετε τα δικά σας σχέδια κάλυψης. Ακούγεται καλό; Είναι!

Icon Burning Studio 20

Μέγιστη ασφάλεια με προστασία από γρατζουνιές

Η αποδεδειγμένη τεχνολογία προστασίας από γρατζουνιές διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή. Οι γρατζουνιές μπορούν να καταστήσουν τις επιφάνειες του δίσκου δυσανάγνωστες και τα αρχεία ανεπανόρθωτα. Το Ashampoo Burning Studio 20 εξαπλώνει πολλαπλά αντίγραφα των δεδομένων σας σε όλο το δίσκο μαζί με ένα εργαλείο επείγουσας ς! Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ακόμα να ανακτήσετε τα πολύτιμα αρχεία και τις αναμνήσεις σας, εάν ο δίσκος γρατζουνηθεί στο μέλλον.

Icon Burning Studio 20

Ashampoo Burning Studio 20 Ο πιο εύκολος επεξεργαστής βίντεο στην αγορά

Όταν ο χρόνος είναι ουσιαστικός, χρειάζονται μερικά μόνο κλικ για να συνδυάσετε τις εικόνες και τα βίντεο με την κατάλληλη μουσική για να δημιουργήσετε ταινίες. Δεν χρειάζεται να πλοηγηθείτε στο μενού για πολύ χρόνο και δεν απαιτείται κάτι επιπλέον από μέρους σας. Αν χρειαστεί, μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα τις μεταβάσεις εικόνων και να δείτε τις διάρκειες για αυτό το επιπλέον κομμάτι που επεξεργάζεστε – διαφορετικά είναι ένα επιπλέον κλικ και τελειώσατε!

Icon Burning Studio 20

Ασφαλής εγγραφή πολλαπλών χρήσεων

Το Burning Studio 20 προσφέρει ευελιξία ακόμα και με απλές εργασίες όπως η εγγραφή δεδομένων σε CD, DVD ή Blu-ray. Η επέκταση δίσκων μοιράζει τα δεδομένα σε πολλαπλούς δίσκους, οι δίσκοι αυτόματης αναπαραγωγής υποστηρίζουν ξεχωριστά σχέδια και μενού, ενώ οι κρυπτογραφημένοι δίσκοι διαθέτουν προστασία με κωδικό πρόσβασης για μέγιστη ασφάλεια. Η αντιγραφή δίσκων είναι πανεύκολη και υποστηρίζει άμεσες τροποποιήσεις. Η νέα προστασία από γρατζουνιές διασφαλίζει ότι τα πολύτιμα δεδομένα σας παραμένουν αναγνώσιμα ακόμη και με κατεστραμμένες επιφάνειες δίσκου και ο βελτιωμένος διάλογος εγγραφής δίσκων σας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα πιο γρήγορα!

DVDs - Burning Studio 20

Ashampoo Burning Studio 20 Η σωστή μορφή για κάθε ταινία

Η δημιουργία και η εγγραφή ταινιών είναι ένα από τα ισχυρά χαρακτηριστικά του Ashampoo Burning Studio 20. Για να είναι οι ταινίες συμβατές με τους αναπαραγωγείς της αγοράς, πρέπει να μετατραπούν στη κατάλληλη μορφή. Το Burning Studio σας έχει καλυμμένους με MPEG4, H.264 και AAC μαζί με μορφές ήχου όπως MP3, WMA, OGG και πολλά άλλα. Κάντε εγγραφή από απλές εγγραφές κινητών τηλεφώνων μέχρι και φιλόδοξες ερασιτεχνικές ταινίες σε στυλ με το Burning Studio 20!

Έκδοση: 20.0.1

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2018/12/10

Τιμή: EUR 49.99, USD 49.99, GBP 39.99, CAD 59.99, AUD 59.99, CNY 379.00, CHF 59.99, BRL 149.99, RUB 2699.00, PLN 199.99, TRY 129.99, SEK 489.00, NZD 69.99, MXN 799.00, ZAR 699.00, TWD 1599.00, HKD 499.00, HUF 15500.00, DKK 389.00, NOK 429.00

Δοκιμαστική Περίοδος: 30 μέρες (10 μέρες + 20 μέρες μετά την εγγραφή με e-mail)

Γλώσσες: Αγγλικά, Αράβικα, Βιετναμέζικα, Βουλγάρικα, Βρετανικά Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανέζικα, Δανικά, Ελληνικά, Ισπανικά, Ισπανικά (Αργεντινή), Ιταλικά, Καταλανικά, Κινέζικα (απλοποϊημένα), Κινέζικα (παραδοσιακά), Λετονικά, Νορβηγέζικα Nynorsk, Νορβηγικά, Ουγγαρέζικα, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Πορτογαλικά (Βραζιλιάνικα), Ρουμάνικα, Ρώσικα, Ρώσικα, Σέρβικα, Σέρβικα, Σλοβάκικα, Σλοβένικα, Σουηδικά, Τούρκικα, Τσέχικα, Φιλλανδικά

Μέγεθος: 169,04 MB, 173.097 kB, 177.251.287 B

GiveAway
To iGuRu.gr διαθέτει για σας 6 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Burning Studio 20.

Οι 6 πρώτοι που θα σχολιάσουν αυτή την δημοσίευση (όχι στα social media) και θα στείλουν e-mail στο info[at]iguru.gr θα παραλάβουν από μία άδεια χρήσης. Προσοχή είναι δύο διαφορετικές ενέργειες: ΣΧΟΛΙΟ + E-MAIL.

Ο ς ισχύει για τους αναγνώστες μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου.

Λήψη

______________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

9 Comments

Leave a Reply
  1. Αγαπημένο λογισμικό εγγραφής, από τα καλύτερα της αγοράς κατά τη γνώμη μου, εδώ και χρόνια πρώτο στις προτιμήσεις του γράφοντος.
    Must have software!
    Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και καλές Γιορτές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).