Buster Captcha Solver for Humans λύνει Captchas αυτόματα

To Buster Captcha Solver for είναι μια επέκταση των προγραμμάτων ς Firefox, και Google Chrome που υπόσχεται να σας λύνει τα .

Φυσικά γνωρίζετε τις εικόνες captcha που χρησιμοποιούνται για επαλήθευση των επισκεπτών ενός ιστότοπου. Χρησιμοποιούνται πολύ συχνά για να κόβουν την πρόσβαση σε bots σε έναν ιστότοπο ή μια υπηρεσία.Buster Captcha

Η επέκταση Buster Captcha Solver for Humans είναι ένα δωρεάν των προγραμμάτων περιήγησης για την αυτοματοποίηση της επίλυσης των Captchas. Η επέκταση φέρεται να χρησιμοποιεί μια έξυπνη μέθοδο για να τα επιλύει.

Οι περισσότερες εικόνες captcha υποστηρίζουν και ήχο μαζί με τις εικόνες. Η επέκταση λοιπόν χρησιμοποιεί την αναγνώριση ομιλίας για επίλυση των Captchas.

Το μόνο που πρέπει κάνετε είναι ένα κλικ στο κουμπί της επέκτασης στο κάτω μέρος των Captchas και θα τα επιλύσει αυτόματα.

Να αναφέρουμε όμως ότι η αναγνώριση ομιλίας δεν είναι αλάνθαστη, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά αν η επέκταση δεν κατάλαβε σωστά την περιγραφή.
Να αναφέρουμε ότι η επέκταση Buster δεν είναι η πρώτη του είδους της. Η επέκταση Cloudhole κυκλοφόρησε το 2016 για τον Firefox αλλά λειτουργεί μόνο σε capthas της Cloudflare. Η Cloudflare όμως κυκλοφόρησε το Privacy Pass το 2017 για να περιορίσει τον αριθμό των captchas που εμφανίζονται στους χρήστες ενώ η Google κυκλοφόρησε το reCaptcha v3 το 2018 που δεν απαιτεί πια καμία αλληλεπίδραση από τους χρήστες.

__________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).