Bing δίνει μαθήματα για να σπάσετε το Office 2019

Χρησιμοποιήστε την μηχανή αναζήτησης Bing της και αναζητήστε links για να κατεβάσετε το . Τα θα σας εκπλήξουν. Η μηχανή αναζήτηση Bing θα σας επιστρέψει έναν ιστότοπο που δίνει μαθήματα στο πως μπορείτε να σπάσετε το Office.

Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που οι χρήστες αναζητούν τον όρο “office 2019 download” στο Bing. Το αποτέλεσμα είναι μια αναζήτησης Bing που σας δείχνει τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να κάνετε δικό σας το Office χωρίς να το αγοράσετε.

Η ιστοσελίδα crackfullpc εμφανίζει ένα οδηγό βήμα προς βήμα, για τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης μιας “σπασμένης” έκδοσης του Office 2019.bing

Η σελίδα προτείνει την λήψη και εγκατάσταση του uTorrent, μιας πολύ γνωστής εφαρμογής για τη λήψη torrent. Στη συνέχεια, ζητάει από τους χρήστες να κατεβάσουν ένα αρχείο torrent που περιέχει μια πειρατική έκδοση του Office 2019. Μετά τη λήψη, η σελίδα καθοδηγεί το κοινό στην εγκατάσταση της πειρατικής έκδοσης και την ενεργοποίηση της με ένα crack.

Να αναφέρουμε, ότι μέχρι αυτή τη στιγμή το domain που βρίσκονται αυτά τα αρχεία (dinthatharronhad) δεν εμφανίζεται κακόβουλο στην .

Νωρίτερα το 2018, η Bing στον όρο αναζήτησης “Google ” εμφάνιζε στα αποτελέσματα αναζήτησης μια ψεύτικη σελίδα λήψης του Google Chrome που πρόσφερε μια trojanized έκδοση του προγράμματος περιήγησης.
Το σημερινό κατόρθωμα της εταιρείας μέσω του Bing εντοπίστηκε από τον Ολλανδό ερευνητή ασφάλειας Jeroen Frijters, ο οποίος δημοσίευσε τα ευρήματά του στο .

Το tweet μάλλον θα ξυπνήσει το προσωπικό της Microsoft και θα παρέμβει και να καθαρίσει τα αποτελέσματα αναζήτησης του Bing τις επόμενες ώρες, όπως ακριβώς έκαναν και με την σελίδα λήψης του κακόβουλου Google Chrome.

Ενημερώθηκε: Όπως φαίνεται το προσωπικό της Microsoft διόρθωσε τα αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά ξέχασαν να αλλάξουν τα links προς τα βίντεο:

____________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).