Librefox open source project: ο ασφαλής Firefox

Η εφαρμογή Librefox είναι ένα project ανοιχτού που έχει σχεδιαστεί να παρέχει σε όλους ένα αντίγραφο του προγράμματος περιήγησης Firefox, με βελτιώσεις ασφαλείας για την καλύτερη των προσωπικών σας δεδομένων.

Η εφαρμογή Librefox δεν είναι μια διανομή του Firefox. Απλά χρησιμοποιεί τον πυρήνα του δημοφιλούς browser Firefox, και προσθέτει βελτιώσεις για το απόρρητο, και την ασφάλεια. Να αναφέρουμε ότι υπάρχουν και άλλες βελτιώσεις και αλλαγές στο πρόγραμμα περιήγησης. Librefox

Το project χρησιμοποιεί το user.js του Ghacks και άλλες πληροφορίες για να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα περιήγησης για καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές , Mac και Linux και μπορεί τρέξει στα Windows με εγκατάσταση αλλά και χωρίς εγκατάσταση. Η ομάδα του project αναπτύσσει εκδόσεις του Librefox από τα Stable Firefox, Extended Release Release και Beta.

Η εφαρμογή μοιάζει ακριβώς με τον Firefox όταν το ξεκινάτε, αλλά η ομάδα ανάπτυξης φέρεται να αφαίρεσε ορισμένα από τον Firefox. Τα πρόσθετα ενημερώσεων, τα crash reportes και τα ενσωματωμένα πρόσθετα που “δεν σέβονται την ιδιωτικότητα” αφαιρέθηκαν από το πρόγραμμα περιήγησης. Οι συνδέσεις με το ίδρυμα Mozilla που πραγματοποιούνται από προεπιλογή από τον Firefox αφαιρέθηκαν επίσης:

Η εφαρμογή Librefοx έρχεται χωρίς πρόσθετα, αν και υπάρχουν αρκετές που συνιστώνται από την ομάδα. Όλα τα συνιστώμενα πρόσθετα έχουν ελεγχθεί από την ομάδα ανάπτυξης του Librefox.

Αν χρησιμοποιείτε τον Firefox και θέλετε να μάθετε τις διαφορές του Firefox και του Librefοx μπορείτε να δείτε τα mozilla.cfg και policies.json.

Περισσότερες πληροφορίες

Download Librefox:

Linux:

Windows:

Mac:

_________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).