Το νέο TV box της Xiaomi Mi Box 4 SE κοστίζει 28 δολάρια

Εχθές και σύμφωνα με Κινέζικα media, η Xiaomi κυκλοφόρησε επίσημα το Mi Box 4 SE με κόστος 189 γιουάν που αντιστοιχούν με 28 δολάρια Αμερικής.

Το νέο Mi Box 4 SE θα κυκλοφορήσει από αύριο στην Κίνα και λογικά σε όλα τα Κινέζικα internet καταστήματα. Η τιμή του είναι εξωφρενικά χαμηλή αν σκεφτείτε ότι το τρέχον μοντέλο της Mi Box S, κοστίζει περίπου 90 δολάρια.

Θα είναι εξοπλισμένο με το φωνητικού ελέγχου (φωνητικής τεχνητής ς PatchWall), με video-on-demand, εναλλαγή καναλιών, έλεγχο καιρού κλπ. Επιπλέον, θα υποστηρίζει -casting και θα μπορεί να δείχνει εικόνες και βίντεο στην τηλεόραση με ένα μόνο από το σας. Θα υποστηρίζει Wi-Fi 802.11 b/g/n και ασύρματη μετάδοση και λήψη βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Θα φέρει επεξεργαστή Cortex-A7 quad-core, GPU Mali-400, με 1GB + 4GB eMMC μνήμη flash, και εξόδου έως 1080P. θα έχει υποδοχές AV, USB 2.0 και HDMI για κάθε τύπο τηλεόρασης. Το Xiaomi Mi Box 4 SE θα επιτρέπει στους κατόχους να εγκαταστήσουν παιχνίδια, βίντεο και άλλες εφαρμογές.

Στην χώρα μας αναμένεται αργότερα από τις 11 Ιανουαρίου, αλλά αν βιάζεστε ρίξτε από τις 11 Ιανουαρίου και μετά, ματιές στα μεγάλα Κινέζικα ιντερνετικά καταστήματα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).