Windows 10 Build 18317 μόλις κυκλοφόρησε

Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα νέο build της επόμενης έκδοσης των Windows 10. Το δοκιμαστικό λειτουργικό Windows 10 Build 18317 έρχεται με ορισμένες βελτιώσεις στην κονσόλα των Windows, διαχωρίζει το περιβάλλον αναζήτησης από το Cortana και φέρνει μια ανανεωμένη εμφάνιση ορισμένων σελίδων στις Ρυθμίσεις.

To Windows 10 Insider Preview Build 18317 (19H1) κυκλοφορεί για τους Windows Insiders που είναι εγγεγραμμένοι στο Fast ring.

Το νέο build δεν φέρνει κάποια σημαντική , εκτός ίσως του διαχωρισμού της αναζήτησης από το Cortana, που πια διαθέτουν διαφορετικά εικονίδια στο taskbar, αλλά και μερικές ρυθμίσεις για την προσθήκη γραμματοσειρών, όπως βλέπετε στις παρακάτω εικόνες:
Windows 10 Build 18317

Μία άλλη αλλαγή της Microsoft που ευελπιστεί στην καλύτερη λειτουργία του Start, είναι η προσθήκη ξεχωριστής του ShellExperienceHost.exe. Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο Start, η εταιρεία διαχώρισαν την διεργασία σε ShellExperienceHost.exe και StartMenuExperienceHost.exe.

Αυτό αναμένεται να έχει πολλά οφέλη σύμφωνα με την εταιρεία, όπως την απλούστευση του εντοπισμού σφαλμάτων, αλλά και τον διαχωρισμό του Start από πιθανά θέματα που επηρεάζουν το σύστημα.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην ανακοίνωση του νέου build.

______________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).