Windows 10 Mobile τέλος υποστήριξης

Η υποστήριξη του λειτουργικού Windows 10 Mobile θα λήξει τον Δεκέμβριο. Η Microsoft έχει σταματήσει ήδη να αναπτύσσει εκδόσεις του Windows 10 Mobile που προσθέτουν νέες λειτουργίες στο της για κινητά από το 2017.

Όμως από τον Δεκέμβριο που μας έρχεται, όλες οι ενημερώσεις σταματούν, σημειώνοντας έτσι το τέλος του λειτουργικού συστήματος για κινητά της εταιρείας. Windows 10 Mobile

Η Microsoft ενημέρωσε πρόσφατα τη υποστήριξης του Windows 10 Mobile για να προσθέσει αυτή την αλλαγή. Μετά τις 10 Δεκεμβρίου, κάθε Windows 10 Mobile στο build 1709 θα σταματήσει να λαμβάνει ενημερώσεις, ανεξάρτητα από το αν είναι ασφαλείας ή όχι. Η εταιρεία θα σταματήσει επίσης τις δωρεάν επιλογές υποστήριξης ή την online τεχνική βοήθεια.

Οι χρήστες στο build 1703 θα δουν το τέλος της υποστήριξης ακόμη νωρίτερα, από τις 11 Ιουνίου του 2019. Αν αναρωτιέστε για τα 1803 και 1809, αυτά τα builds δεν έφτασαν ποτέ στα Windows Phone.

Μετά το τέλος της υποστήριξης, τα Windows Phones θα συνεχίσουν να λειτουργούν, αλλά ορισμένα χαρακτηριστικά θα τερματιστούν.

Τα αυτόματα και μη αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας για τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές θα σταματήσουν μετά τις 10 Μαρτίου 2020. Και υπηρεσίες όπως η αποστολή φωτογραφιών και η επαναφορά των συσκευών θα σταματήσουν από τον Δεκέμβριο του 2020.

Η επίσημη οδηγία της Microsoft για τους πελάτες της που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα είναι να “αλλάξετε σε μια υποστηριζόμενη συσκευή Android ή iOS” και χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές της Microsoft σε μία από αυτές τις πλατφόρμες.

___________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply
  1. Σε λίγο η Microsoft θα μας προτείνει να αφήσουμε πίσω τα Windows και στους υπολογιστές και να κινηθούμε προς άλλα Λειτουργικά Συστήματα (Πχ Linux)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).